Hoe Op Te Nemen Wat Er Op Het Scherm Gebeurt

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Nemen Wat Er Op Het Scherm Gebeurt
Hoe Op Te Nemen Wat Er Op Het Scherm Gebeurt

Video: Hoe Op Te Nemen Wat Er Op Het Scherm Gebeurt

Video: Hoe Op Te Nemen Wat Er Op Het Scherm Gebeurt
Video: Hoe SLA je iemand KNOCKOUT? 2024, Mei
Anonim

Opnemen wat er op het scherm gebeurt, is om vele redenen handig, het kan worden gebruikt om fragmenten van video's op te nemen die niet kunnen worden gedownload, om fragmenten van het spel op te slaan, om video's met instructies op te nemen, enzovoort.

Hoe op te nemen wat er op het scherm gebeurt
Hoe op te nemen wat er op het scherm gebeurt

Noodzakelijk

UVScreenCamera-programma

instructies:

Stap 1

Download een willekeurig programma om vast te leggen wat er op het scherm gebeurt. Er zijn veel van dergelijke programma's, waaronder de meest bekende UVScreenCamera, Camtasia Studio, SnagIt enzovoort. Kies onder hen degene die bij u past. Houd er rekening mee dat sommige demo's van dergelijke programma's slechts een kort fragment kunnen opnemen van wat er op het scherm gebeurt.

Stap 2

Gebruik daarom gratis programma's of koop gelicentieerde programma's. Ook kunnen veel van hen verschillende licenties hebben, u kunt bijvoorbeeld een licentie aanschaffen voor reguliere opname als videobestand en u kunt ook een extra licentie aanschaffen voor het opnemen van geluid uit een microfoon.

Stap 3

Download het programma naar uw computer, controleer het op virussen. Installeer door de instructies in de menu-items te volgen. Als het programma is betaald, controleer dan de demoversie voordat u het koopt. Voltooi indien nodig de softwareregistratie. Voer het uit en klik op het opnamepictogram in het menu.

Stap 4

Als u wilt opnemen wat er op de monitor gebeurt terwijl u niet achter de computer zit, stelt u een speciale timer in, die in bijna al deze programma's beschikbaar is. Dit is bijvoorbeeld erg handig als u geen enkele online uitzending kunt bekijken.

Stap 5

Houd er rekening mee dat om op te nemen terwijl u weg bent, de computer moet zijn ingeschakeld, het programma actief moet zijn, de stand-by- of sluimerstand is uitgeschakeld en dat de schermbeveiliging niet snel zal verschijnen. Maak de juiste instellingen in Bureaubladeigenschappen en Energiebeheerschema-opties. Vergeet ook niet om deze te wijzigen wanneer de computer op batterijstroom werkt.

Stap 6

Pas de parameters van de opgeslagen video aan - de maximale grootte, resolutie, framesnelheid, enzovoort. Het is het beste om niet tegelijkertijd programma's uit te voeren die veel systeembronnen verbruiken. Dit geldt met name voor de bronnen van de videokaart.

Aanbevolen: