Welke Ramen Zijn Het Beste?

Inhoudsopgave:

Welke Ramen Zijn Het Beste?
Welke Ramen Zijn Het Beste?

Video: Welke Ramen Zijn Het Beste?

Video: Welke Ramen Zijn Het Beste?
Video: Review Instant Noodles 2024, April
Anonim

Besturingssystemen van Microsoft zijn al lang de meest gevraagde op de softwaremarkt. Er is een grote verscheidenheid aan meningen onder veel gebruikers over de beste versie van Windows. Sommige mensen geven de voorkeur aan Windows XP, terwijl anderen de voorkeur geven aan Windows 7 of 8.

Welke ramen zijn het beste
Welke ramen zijn het beste

Windows XP

Het belangrijkste voordeel van het oude XP-besturingssysteem is het gebruiksgemak op langzamere computers. XP verbruikt aanzienlijk minder RAM dan nieuwere versies. Er is ook enig prestatievoordeel ten opzichte van Windows 7. Allereerst kan dit te wijten zijn aan de "ernst" van de zeven. Gezien het feit dat Windows XP sinds 2003 het meest gebruikte besturingssysteem is, kunnen we concluderen dat voor iemand die een oude computer en verouderde software in zijn werk gebruikt, deze versie van het besturingssysteem de beste is. Het belangrijkste nadeel van XP is het onvermogen om meer dan 4 GB RAM te gebruiken, evenals ondersteuning voor DirectX niet hoger dan versie 9.

Aanbevolen systeemvereisten voor Windows XP:

- processor niet minder dan 300 MHz;

- RAM - 128 MB;

- 2 GB ruimte op de harde schijf.

Windows 7

Dit besturingssysteem kwam in 2009 op de markt. Het heeft een mooiere en gebruiksvriendelijkere interface dan zijn voorganger. Ook in de "7" is er een speciale AERO-stijl, waar je heel gemakkelijk aan kunt wennen. Dergelijke versieringen en innovaties vereisen extra middelen, dus zwakke computers en sommige soorten laptops zullen dit besturingssysteem niet kunnen trekken. Een ander pluspunt van de "zeven" is de innovatie in gebruikersbeveiliging. Er verschijnt een nieuw gebruikersaccountbeheersysteem dat voorkomt dat programma's acties op de computer uitvoeren zonder toestemming van de gebruiker. Als in Windows XP bijvoorbeeld een virus, dat de computer is binnengedrongen, stilletjes wijzigingen aanbrengt in systeembestanden, dan zal dit niet gebeuren op de G7. In Windows 7 is de configuratie van draadloze Wi-Fi-netwerken vereenvoudigd en tijdens de installatie laadt het systeem zelf alle benodigde stuurprogramma's voor de computer.

Aanbevolen systeemvereisten voor Windows 7

- processor - minimaal 1 GHz;

- RAM - 2 GB voor een 64-bits systeem en 1 GB voor een 32-bits systeem;

- videokaart met ondersteuning voor DirectX9;

- 20 GB vrije ruimte op de harde schijf.

Windows 8

De nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft. Het richt zich vooral op tabletcomputers. Ook de interface is aanzienlijk veranderd. Nu, in plaats van de gebruikelijke pictogrammen op het bureaublad, bevinden zich tegels. Deze stijl stelt de gebruiker in staat om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op sociale netwerken en nieuwssites. In het begin kan het cijfer acht op computers zonder aanraakscherm onhandig zijn. Maar het belangrijkste voordeel is een hogere productiviteit. Voor het gebruiksgemak hebben de ontwikkelaars de twee interfaces gecombineerd. Op touchscreen-pc's is het gemakkelijker om een moderne interface met tegels te gebruiken en voor gewone computers kunt u nog steeds alle bekende pictogrammen en het bureaublad gebruiken.

Volgens de ontwikkelaars zijn de minimale systeemvereisten voor Windows 8 zelfs lager dan die van de "zeven".

Aanbevolen: