Welke Ramen Is Beter?

Inhoudsopgave:

Welke Ramen Is Beter?
Welke Ramen Is Beter?

Video: Welke Ramen Is Beter?

Video: Welke Ramen Is Beter?
Video: Best 5 RAMEN in Tokyo - Japan 2024, Mei
Anonim

Er zal ongetwijfeld nog lang vraag zijn naar de meest populaire Windows-besturingssystemen ter wereld: het product van Microsoft voldoet aan alle gebruikersbehoeften en vereist geen hoge technologische kosten om te gebruiken. Maar welke Windows mag met recht het beste van het beste genoemd worden?

Welke ramen is beter?
Welke ramen is beter?

Windows achteraf: XP, 7, 8

Als we de duur van de populariteit van drie versies van Windows (XP, 7, 8) vergelijken, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat XP langer het populairste besturingssysteem ter wereld was dan andere. Waarom?

Windows XP vereist en vereist nog steeds zeer weinig bronnen die nodig zijn voor zijn volledige werking, en de daaropvolgende updates (Service Pack 2 en Service Pack 3) neutraliseren meer "bugs" en "gaten" in het systeem die aanwezig waren in Service Pack 1.

Zelfs na het verschijnen van Windows 7 hadden veel mensen nog steeds dezelfde "ExP's" op hun computers, wat zowel programmeurs als gamers tevreden stelde, en de "Seven" kregen aanvankelijk geen goede cijfers.

Later veranderden de prioriteiten: velen waardeerden zowel de schoonheid van Windows 7 als de functionaliteit ervan en noemden het "Het beste besturingssysteem van Microsoft sinds XP". Bovendien hoefde de koper XP niet langer op zijn computer te houden, omdat de ontwikkeling van de computers zelf doorging, en hoewel het resourceverbruik van nieuwe besturingssystemen toenam, nam ook de kracht van processors, videokaarten en moederborden toe.

De huidige populariteit van Windows 7 was dus een kopie van dezelfde populariteit van Windows XP ongeveer 10 jaar geleden: "Seven" is ook geweldig voor de gemiddelde computergebruiker en is tegelijkertijd uitstekend compatibel met de meeste van de nieuwste en oudste games, toepassingen en programma's.

Bij de analyse van het succes van het besturingssysteem van Microsoft wordt het besturingssysteem Windows Vista vaak weggelaten, omdat de functionaliteit en het verbruik van hulpbronnen onvoldoende bleken te zijn voor de gemiddelde maatstaven.

Windows 8 is een kwestie van smaak

En hoewel Microsoft tegenwoordig is afgestapt van het creëren van unieke producten, maar in de richting van het verbeteren van oude producten, heeft hun nieuwste ontwikkeling - Windows 8 - bestaansrecht en voert het dit recht bovendien met succes uit.

Windows 8 wordt herkend als een besturingssysteem dat zich goed aanpast aan de gebruiker en dezelfde functionaliteit heeft als Windows 7, met uitzondering van enkele "cosmetische" of esthetische details - een nieuwe "tegelvormige" interface die het oude Start-menu vervangt.

De toegenomen populariteit van Windows 8 is niet alleen te danken aan de krachtige reclamecampagne van Microsoft, maar ook aan het feit dat dit systeem beknopter past in de hiërarchie van tablets, waarin de "getegelde" interface een passende rol speelt.

De vraag welk besturingssysteem de voorkeur geeft, is uiterst subjectief: veel gebruikers houden zich aan tradities - ze willen de "Zeven" met zijn standaardmenu niet verwijderen, terwijl anderen de nieuwe Windows 8-interface niet alleen handig, maar ook origineel vinden.

Als we de twee systemen beschouwen vanuit het oogpunt van functionele kenmerken, dan zal nauwelijks een gewone en zelfs meer of minder ervaren gebruiker een significant verschil tussen beide kunnen onderscheiden.

Aanbevolen: