Hoe Installeer Ik Windows 8 Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Windows 8 Op Een Computer
Hoe Installeer Ik Windows 8 Op Een Computer

Video: Hoe Installeer Ik Windows 8 Op Een Computer

Video: Hoe Installeer Ik Windows 8 Op Een Computer
Video: How to download Windows 8.1 Free directly from Microsoft - Legal Full Version ISO - Easy to Get! 2024, April
Anonim

De nieuwste ontwikkeling van Microsoft is Windows 8 - een verbeterde en bijgewerkte versie van het bekende besturingssysteem. De installatie op een computer is ook intuïtief, maar er zijn enkele verschillen met eerdere versies.

Hoe installeer ik Windows 8 op een computer
Hoe installeer ik Windows 8 op een computer

Noodzakelijk

Windows 8 installatieschijf

instructies:

Stap 1

Voordat u Windows 8 installeert, moet u ervoor zorgen dat er in de BIOS-instellingen in de eerste plaats wordt opgestart vanaf een cd / dvd-schijf of vanaf een USB-station. Plaats daarna het externe opslagapparaat met de Windows 8-distributie in de schijf en start het systeem opnieuw op.

Stap 2

Later op het beeldscherm ziet u informatie waarin u de verdere systeemtaal kunt selecteren. Klik op de knop "Volgende" en vervolgens op - "Installeren". Wanneer het systeem daarom vraagt, voert u de licentiesleutel voor het nieuwe besturingssysteem in en drukt u nogmaals op de knop Volgende.

Stap 3

Zoals bij de installatie van elk programma, zal een licentieovereenkomst worden aangeboden aan uw kennis. Vink na het lezen het vakje "Ik accepteer de voorwaarden van de licentie" aan en klik nogmaals op "Volgende". Nogmaals, lees aandachtig wat het systeem biedt en selecteer het type installatie: update (mogelijk op voorwaarde dat hetzelfde besturingssysteem eerder op de computer was geïnstalleerd) of aangepast (het nieuwe systeem zal het vorige volledig vervangen).

Stap 4

Al in dit stadium kiest u in welke partitie Windows wordt geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat u het besturingssysteem het beste op een apart volume kunt installeren. Partitioneer indien nodig de harde schijf op een nieuwe manier, formatteer de bestaande partities.

Stap 5

Druk op de knop "Volgende", waarna het systeem zelfstandig een stapsgewijze installatie start, waarbij bestanden worden gekopieerd en uitgepakt voor installatie. Tijdens dit proces kan de computer meerdere keren opnieuw opstarten. Wacht tot Windows 8 het venster Personalisatie opent en voer vervolgens de gebruikersnaam in die u nodig hebt.

Stap 6

Daarna verschijnt een pagina met parameters, waar de knoppen "Gebruik standaardinstellingen" en "Configureren" beschikbaar zijn. Kies wat je nodig hebt. Windows met verschillende instellingen verschijnen achtereenvolgens, u bevestigt ze, indien nodig, of weigert ze.

Stap 7

Windows 8 biedt aanmelding met of zonder account. Bekijk de voordelen van beide aanbiedingen. Als je ervoor hebt gekozen om in te loggen zonder een accountregistratie, klik dan op het item "Lokale account". Nadat alle stappen zijn doorlopen, start het systeem automatisch een welkomstvenster en gebruiksaanwijzingen. Dit betekent dat Windows 8 correct en correct is geïnstalleerd.

Aanbevolen: