Hoe De Spanning Op De Processor Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Spanning Op De Processor Te Verhogen?
Hoe De Spanning Op De Processor Te Verhogen?

Video: Hoe De Spanning Op De Processor Te Verhogen?

Video: Hoe De Spanning Op De Processor Te Verhogen?
Video: How to fix bent CPU pins 2024, Mei
Anonim

Het verbeteren van de prestaties van een personal computer is iets waar bijna elke gebruiker wel eens aan heeft gedacht. Een van de belangrijkste stappen in deze procedure is het overklokken van de processor. Dit kan door de spanning te verhogen. Natuurlijk kan deze procedure rampzalig zijn voor de computer, maar als deze niet aan al uw behoeften kan voldoen, is het de moeite waard om het te proberen, maar met de grootste zorg.

Hoe de spanning op de processor te verhogen?
Hoe de spanning op de processor te verhogen?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - verwerker.

instructies:

Stap 1

Verwijder eerst de processor uit de FCPGA-socket en verwijder de koeler en koellichaam eruit. Zoek vervolgens op de processor alle contacten die je nodig hebt die je gaat verbinden. Bereid daarna de werkplek voor waar deze werkzaamheden zullen worden uitgevoerd, want dit moet met de grootste zorg en speciale aandacht worden uitgevoerd.

Stap 2

Neem nu een klein stukje koperdraad en maak aan het ene uiteinde een lus die om de benodigde contacten buigt en de vorm van een driehoek aanneemt. Lus vervolgens om de gewenste contacten en zet ze vast met plastic. Trek vervolgens met een tang of ander gereedschap dat dergelijke functies uitvoert aan de draad zodat deze vasthoudt en de verbinding vanzelf maakt.

Stap 3

Nu rest alleen nog de kwaliteit van de verbinding te controleren en de processor terug in de FCPGA-socket te plaatsen. Het belangrijkste is om te onthouden dat de draad geen contacten mag raken, behalve de contacten die al met elkaar zijn verbonden. Verder kan het proces als voltooid worden beschouwd. Zoals u kunt zien, is het mogelijk om de spanning op de processor te verhogen, het belangrijkste is om bepaalde stappen met aandacht en voorzichtigheid te volgen, en u zult de eigenaar worden van een krachtigere processor.

Stap 4

Denk echter niet dat dit de kracht van uw computer enorm zal vergroten. Het is beter om extra modules te kopen en daarmee de prestaties volledig te verhogen. Denk altijd na over de gevolgen die uw computer kunnen schaden. Bovendien, als u niet over de vaardigheden beschikt, is het beter om contact op te nemen met een gespecialiseerd centrum.

Aanbevolen: