Hoe U Uw Tablet Kunt Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tablet Kunt Activeren
Hoe U Uw Tablet Kunt Activeren

Video: Hoe U Uw Tablet Kunt Activeren

Video: Hoe U Uw Tablet Kunt Activeren
Video: Instructievideo | DigiD app activeren met sms 2024, Mei
Anonim

Het activeren van de tablet is een speciale procedure die is ontworpen om de authenticiteit van het gebruikte apparaat te bevestigen en om de persoonlijke gegevens van de eigenaar vast te stellen. Zonder activering zal de tablet constant een vervelende herinnering weergeven.

Hoe u uw tablet kunt activeren
Hoe u uw tablet kunt activeren

instructies:

Stap 1

Doorloop de activeringsprocedure, die onmiddellijk begint na de eerste lancering van de tablet. Meestal bestaat het uit verschillende acties, waaronder het instellen van de huidige datum en tijd, het specificeren van de gebruikersnaam en zijn persoonlijke gegevens, het kiezen van een netwerk om verbinding te maken met internet en andere parameters. Als u ervoor kiest deze procedure over te slaan, kan er in de toekomst periodiek een herinnering hierover op het hoofdscherm verschijnen.

Stap 2

Ga naar de tabletinstellingen als het activeringsproces niet automatisch is gestart. Selecteer de juiste optie in het menu en doorloop de activering. Houd er rekening mee dat u in sommige gevallen, om de procedure met succes te voltooien, eerst de internetverbinding moet configureren, aangezien de gegevens op het geregistreerde apparaat naar de website van de ontwikkelaar worden verzonden. Vervolgens zullen de ontwikkelaars bij verschillende problemen een overeenkomstig rapport ontvangen en onmiddellijk helpen bij het oplossen ervan.

Stap 3

Update de apparaatsoftware via het instellingenmenu. Dit is een belangrijke stap, zonder welke de activering onvolledig zal zijn of zelfs nooit zal starten. Dit proces kan enkele minuten duren, waarna het apparaat opnieuw wordt opgestart.

Stap 4

Ga naar de officiële website van de tabletontwikkelaar en lees de informatie over het registreren van het apparaat. Meestal moet de gebruiker een korte procedure doorlopen om een login en wachtwoord te verkrijgen, waarna hij toegang krijgt tot zijn persoonlijke account.

Stap 5

Om aankopen te kunnen doen in de online winkel van de ontwikkelaar via een speciale applicatie (op Apple- en Android-tablets), moet u uw identificatienummer krijgen en betalingsinformatie verstrekken. Deze procedure start ook automatisch wanneer het apparaat voor de eerste keer wordt ingeschakeld, of wordt gestart via het instellingenmenu.

Aanbevolen: