Hoe Speel Je Sega-spellen Op Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Sega-spellen Op Je Computer
Hoe Speel Je Sega-spellen Op Je Computer

Video: Hoe Speel Je Sega-spellen Op Je Computer

Video: Hoe Speel Je Sega-spellen Op Je Computer
Video: How to Play SEGA Genesis Games on Your PC (in Under 3 Minutes) 2024, Mei
Anonim

Om consolegames op een computer uit te voeren, worden speciale emulatorprogramma's gebruikt die de werking van de console simuleren. Om Sega te emuleren, zijn er veel stabiele versies van dergelijke hulpprogramma's waarmee je bijna elke game kunt draaien die is ontwikkeld voor een gameplatform.

Sega-games spelen op je computer
Sega-games spelen op je computer

instructies:

Stap 1

Sega-gamebestanden hebben meestal de indeling bin, smd of gen, die alleen in emulatietoepassingen kan worden geopend. De meeste van deze programma's hebben vergelijkbare instellingen en interface, maar niet allemaal kunnen ze elk spel uitvoeren. Onder de grote verscheidenheid aan emulators kunnen Kega Fusion, Gens en Regen worden opgemerkt. Bezoek de ontwikkelaarssites, kies de meest handige en geschikte applicatie voor u.

Stap 2

Download het geselecteerde programma, voer het installatieprogramma uit. Veel emulators worden geleverd als een archief, en daarom hoeft u de bestanden soms alleen maar uit te pakken met behulp van een archiver (bijvoorbeeld WinRAR) in een voor u geschikte map.

Stap 3

Download het Sega-spelbestand via internet. Om de game die je zoekt te vinden, ga je naar gerelateerde sites of forums die specifiek zijn voor de gameconsole.

Stap 4

Voer het programma uit met een snelkoppeling op het bureaublad of via het menu Start. Als het hulpprogramma in een archief is ingepakt, volstaat het om het uitvoerbare exe-bestand uit te voeren, dat zijn naam heeft.

Stap 5

Ga naar het tabblad Bestand - Bestand laden of Openen (de naam van het menu is afhankelijk van het programma). Specificeer het pad naar het spelbestand en wacht tot het begint.

Stap 6

Ga naar het menu Opties om de bedieningselementen aan te passen. Selecteer op het tabblad Controllers het te gebruiken toetsenbord (toetsenborditem). Volg de instructies op het scherm of selecteer de juiste menu-items om de toetsen in te stellen die het meest comfortabel zijn tijdens het spelen.

Stap 7

Pas op de tabbladen Geluid en Video het geluid en de schermweergave-instellingen aan uw behoeften aan. In Geluid kunt u het volume aanpassen en de geluidskaart selecteren die u wilt gebruiken. Video configureert de resolutie en de mogelijkheid om op volledig scherm te werken.

Aanbevolen: