Hoe Speel Je Telefoonspelletjes Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Telefoonspelletjes Op Een Computer
Hoe Speel Je Telefoonspelletjes Op Een Computer

Video: Hoe Speel Je Telefoonspelletjes Op Een Computer

Video: Hoe Speel Je Telefoonspelletjes Op Een Computer
Video: How To Install Google Play Store on PC u0026 Run Android Games u0026 Apps on Laptop 2024, April
Anonim

Interessante games worden vaak ontwikkeld voor telefoons. Veel mensen beginnen het verlangen te krijgen om ze op de computer te spelen. Hiervoor worden speciale emulators ontwikkeld. Hiermee kunt u games in elk formaat openen. Om de emulator op uw computer uit te voeren, moet u enkele instellingen maken.

Hoe speel je telefoonspelletjes op een computer
Hoe speel je telefoonspelletjes op een computer

Noodzakelijk

Personal computer, MidpX-programma

instructies:

Stap 1

U kunt bijvoorbeeld de emulator 2_sjboy.exe gebruiken. Download en installeer het op uw computer. Zodra je telefoonspellen opent, vertaalt het programma ze automatisch naar een toegankelijk formaat. De interface zal als een telefoon zijn. MidpX is een programma dat uitstekend werk verricht bij het openen van een spel op een computer. Download en installeer het op uw computer. Het kan de meest gangbare formaten draaien. Voer het bestand uit dat u nodig hebt. Het programma converteert automatisch het ene formaat naar het andere. Er wordt een werkvenster voor u geopend, dat lijkt op een mobiele telefoon. In MidpX ziet u een controlepaneel waar u indien nodig de benodigde parameters in de instellingen kunt instellen. Om games te spelen met deze emulator, moet je leren hoe je virtuele knoppen gebruikt. De besturing wordt uitgevoerd zoals op een echte telefoon. Door op de toetsen op de computer te drukken, worden de knoppen op de monitor ingedrukt.

Stap 2

Een vergelijkbare emulator voor MidpX is KEmulator Lite v0.9.7. In het programma kunt u de taal kiezen waarmee u gemakkelijker kunt werken. Om met KEmulator Lite v0.9.7 te spelen, downloadt en installeert u een emulator op uw computer. Voer het programma uit. Klik dan op "Midlet". Selecteer "Laad pot". Zoek vervolgens de game die je wilt inschakelen. Klik op "Openen".

Stap 3

U kunt ook het JADgen-programma gebruiken. Het verandert formaten op dezelfde manier. Om te beginnen met spelen, neemt u het gewenste bestand en sleept u het naar het programmavenster. U kunt gewoon met de linkermuisknop op het venster klikken en de gewenste game selecteren. Voor hulp is er een sluipende lijn in het programma, die laat zien wat er moet gebeuren. Wanneer u het gewenste bestand selecteert, zal JADgen het formaat wijzigen. Als alles klaar is, kun je beginnen met spelen. De naam van het spel verandert soms tijdens het proces, maar dat is oké.

Aanbevolen: