Hoe De Clientversie Te Upgraden

Inhoudsopgave:

Hoe De Clientversie Te Upgraden
Hoe De Clientversie Te Upgraden

Video: Hoe De Clientversie Te Upgraden

Video: Hoe De Clientversie Te Upgraden
Video: How to update your Windows 10 PC to the latest Windows 10 version 2024, Mei
Anonim

Het updaten van de software kan handmatig of door de automatische updatefunctie in te schakelen. Hetzelfde geldt voor ICQ-klanten.

Hoe de clientversie te upgraden
Hoe de clientversie te upgraden

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - webbrowser.

instructies:

Stap 1

Open in de browser de pagina van de officiële website van het programma waarmee je communiceert via het ICQ-protocol. Zoek de sectie op de portal met verschillende versies van het programma, sorteer ze indien nodig op de tijd dat ze zijn toegevoegd en download de nieuwste daarvan. Als u niet downloadt van het officiële ondersteuningsportaal van het programma, controleer dan de client op virussen en kwaadaardige code.

Stap 2

Voer het exe-bestand uit nadat u ICQ op uw computer hebt afgesloten. Selecteer het menu-item "Update oude versie", als deze door de installateur is verstrekt. Zo niet, installeer dan gewoon in dezelfde map waar uw vorige versie van de client was geïnstalleerd. In dit geval worden alle instellingen en parameters voor het inloggen op het account opgeslagen en worden systeembestanden automatisch vervangen door nieuwe.

Stap 3

Als de vorige reeks niet geschikt is voor uw klant, verwijder dan eerst de oude versie in het menu Programma's toevoegen/verwijderen op het bedieningspaneel van de computer. Wanneer u de verwijderingsopties kiest, kunt u het beste het item "Snel verwijderen met behoud van gebruikersinstellingen" selecteren, terwijl u het programma niet opnieuw hoeft te configureren.

Stap 4

Installeer de nieuwe versie van de client in dezelfde map op de lokale schijf van de computer waar de oude zich eerder bevond. Voer het uit, controleer of de instellingen zijn opgeslagen door het systeemconfiguratiemenu te openen.

Stap 5

Als uw client zelfladen van de bijgewerkte versie ondersteunt, configureert u de automatische bedieningsmodus in het bijbehorende programmaconfiguratiemenu. Het is echter het beste om handmatig bij te werken nadat u een systeemherstelpunt hebt gemaakt, omdat veel downloadbare clientversies onvolledig zijn en problemen kunnen veroorzaken.

Aanbevolen: