Een Clientversie Terugdraaien?

Inhoudsopgave:

Een Clientversie Terugdraaien?
Een Clientversie Terugdraaien?

Video: Een Clientversie Terugdraaien?

Video: Een Clientversie Terugdraaien?
Video: The Dude 2024, April
Anonim

Geïnstalleerde software-updates hebben niet altijd een positief effect op de prestaties. Het komt vaak voor dat de oude versie van de client om de een of andere reden beter bij de gebruiker past dan de nieuwe. Gebruik een herstel- of overschrijfinstallatie om terug te keren naar een vorige versie.

Een clientversie terugdraaien?
Een clientversie terugdraaien?

instructies:

Stap 1

Maak een herstelpunt voor het besturingssysteem voordat u ICQ-clientupdates installeert, aangezien veel instant messaging-programma's het terugdraaien van versies niet ondersteunen. Ook beginnen sommigen van hen daarna onstabiel te werken.

Stap 2

Open de lijst met programma's in het menu Start, selecteer de standaard hulpprogramma's en voer vervolgens het hulpprogramma Systeemherstel uit. Maak een punt en installeer vervolgens de beschikbare ICQ-clientupdates.

Stap 3

Houd er rekening mee dat hierdoor alle programma's worden verwijderd die tijdens de periode zijn geïnstalleerd en de instellingen van het besturingssysteem en toepassingen worden geannuleerd, dus sla de informatie die u nodig hebt voor verder werk op in een aparte map op uw computer voordat u begint met het herstellen van het besturingssysteem naar het vorige staat.

Stap 4

Als de update al is geïnstalleerd en het herstelpunt is niet gemaakt, download dan de vorige versie van ICQ die op uw computer is geïnstalleerd. Voer de installatie uit met de vervanging van systeembestanden zonder de vorige versie te verwijderen. Bewaar voor het geval de inloggegevens en de benodigde bestanden die u in de toepassing gebruikt, want bij het terugdraaien in deze modus is gedeeltelijk of volledig verlies van gebruikersgegevens in verband met het gebruik van de ICQ-client mogelijk.

Stap 5

Bestudeer zorgvuldig het menu van uw klant voor instant messaging, sommige kunnen enige tijd systeeminformatie over de vorige versie van de software opslaan. In dit geval hoeft u alleen maar een speciale opdracht in het menu te gebruiken, die de versie terugdraait naar de vorige, terwijl alle gebruikersparameters en bestanden behouden blijven. Ook is het niet overbodig om een nieuw punt aan te maken als de wijzigingen plotseling niet bij u passen.

Aanbevolen: