Een Gratis Proefantivirus Installeren

Inhoudsopgave:

Een Gratis Proefantivirus Installeren
Een Gratis Proefantivirus Installeren

Video: Een Gratis Proefantivirus Installeren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to install Avast Free Antivirus on Windows 10 2023, Februari
Anonim

Het is onwaarschijnlijk dat sommige internetgebruikers uitleg moeten krijgen over de noodzaak en het belang van het beschermen van uw computer door middel van een betrouwbaar antivirusprogramma. Voordat u er echter zeker van kunt zijn dat u tevreden bent met een bepaald product, is het de moeite waard om de gratis versie te downloaden.

Een gratis proefantivirus installeren
Een gratis proefantivirus installeren

instructies:

Stap 1

Zelfs de eenvoudigste, maar tegelijkertijd betrouwbare antivirus kost u niet minder dan 650 roebel per jaar. Dat is de reden waarom, rekening houdend met de specifieke kenmerken van de Russische gebruiker, de ontwikkelaars van antivirusproducten aanbieden om het programma gedurende een maand volledig gratis uit te proberen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de testversie op geen enkele manier inferieur is in zijn functionaliteit aan een betaalde analoog.

Stap 2

Om de proefversie te installeren, moet u geen ingewikkelde en exotische manieren zoeken, op zoek gaan naar antivirussoftwareportals of willekeurige internetsites. Open de officiële website van een ontwikkelaar die je vertrouwt of waarover je alleen maar positieve recensies hebt gehoord. Het zal in ieder geval zeker een van de twee meest populaire antivirussoftwarefabrikanten in Rusland zijn: Kaspersky Lab of Doctor Web.

Stap 3

Selecteer op de officiële website het product dat bij u past en download de proefversie. Om dit te doen, moet u op de knop "Downloaden" op de antiviruspagina klikken. Nadat het installatiebestand is gedownload, dubbelklikt u erop en volgt u de aanwijzingen om het programma te installeren. Na het voltooien van deze fase wordt de applicatie gelanceerd, worden de huidige antivirusdatabases bijgewerkt en begint een periode van 30 dagen waarin u het programma gratis kunt gebruiken.

Stap 4

Na het verstrijken van de proefversie van de antivirus, mag u niet meteen een aankoopbeslissing nemen, maar een vergelijkbare versie van het programma van een concurrent installeren. U kunt bijvoorbeeld de antivirus van Kaspersky 30 dagen gebruiken en daarna nog een maand van Doctor Web. U kunt dus de kwaliteit van elk van de programma's beoordelen en pas dan de beslissing nemen om de volledige versie te kopen.

Populair per onderwerp