Hoe Te Doden In Prince Of Persia

Inhoudsopgave:

Hoe Te Doden In Prince Of Persia
Hoe Te Doden In Prince Of Persia

Video: Hoe Te Doden In Prince Of Persia

Video: Hoe Te Doden In Prince Of Persia
Video: Краткий Экскурс: Принц Персии (ч.1) 2024, Mei
Anonim

Prince of Persia (Prince of Persia) - een serie van meer dan 5 games, die wereldwijd enorm populair is geworden. Dit is grotendeels te danken aan het doordachte vechtsysteem.

Hoe te doden in Prince of Persia
Hoe te doden in Prince of Persia

instructies:

Stap 1

In de oude Prince of Persia-serie (gedaan in 2D) hoef je helemaal geen vijanden te doden. Als je dicht genoeg bij ze komt, ren je gewoon rond - de personages wisselen van plaats, alsof ze elkaar omzeilen (je kunt rennen om er "doorheen" te springen, het effect zal hetzelfde zijn). Gezien de complexiteit van lokale gevechten en de tijdslimiet tot het einde van het spel, blijkt deze methode het meest winstgevend te zijn. Als gevechten je echter esthetisch plezier geven, dan zal de tactiek "de beste verdediging is een aanval" het meest succesvol zijn. Houd afstand, maar ga altijd als eerste het gevecht aan - vijanden (vooral op de eerste niveaus) blokkeren slecht.

Stap 2

In de moderne trilogie (gerelateerd aan het zand) is het vechtsysteem volledig gebaseerd op consoleregels en gebaseerd op een combosysteem. Als je een console-slasher hebt gespeeld (God of War, Devil May Cry), zou het beheersen ervan niet al te problematisch moeten zijn. Dus je hebt de sleutels voor blokkeren, slaan en stuiteren (gebruik soms springen en vergrendelen op het doelwit). Als u het menu verlaat door op de "esc"-toets te drukken, ziet u de zogenaamde "combolijst" (in verschillende lokalisaties kan deze anders worden genoemd). Er zijn vastgelegd alle technieken die de prins bezit. Om een ontvangst uit te voeren, dient u de bedieningstoetsen in de aangegeven volgorde in te drukken (let op eventuele markeringen en voorwaarden). De meest klassieke combinatie [hit-hit-hit] vereist alleen frequente muisklikken (of toetsen op de gamepad), maar bij een hoge moeilijkheidsgraad zal deze aanpak je niet redden.

Stap 3

Het is de moeite waard om het derde deel van de serie, "Two Thrones", te benadrukken, waarin het mogelijk werd om de locatie "rustig" te passeren met behulp van quick-time-evenementen. Dat wil zeggen, spelend in het beeld van een slimme prins, kun je stilletjes alle vijanden doden zonder een enkel leven te besteden. Om dit te doen, moet je een soort "interactieve video" bekijken en op tijd op de "hit"-knop drukken. Een uitstekende hulp hierbij is de mogelijkheid om de tijd terug te spoelen, omdat je vaak geen tijd hebt om op tijd op een toets te drukken.

Stap 4

In het nieuwe deel van het spel, simpelweg Prince of Persia genaamd, hebben de auteurs het concept volledig veranderd, de slasher verlaten en het aantal vijanden vertienvoudigd. Nu is elk gevecht een soort duel met een monster, dat enkele minuten kan aanslepen. Het geheim van succes ligt opnieuw in het uitvoeren van combo's, maar nu moet je de hulp van het meisje dat je vergezelt vaker gebruiken - de combinaties met haar deelname zijn het krachtigst en gewoonweg spectaculair.

Aanbevolen: