Een Canon-cartridge Opladen

Inhoudsopgave:

Een Canon-cartridge Opladen
Een Canon-cartridge Opladen

Video: Een Canon-cartridge Opladen

Video: Een Canon-cartridge Opladen
Video: How to Refill Original Canon TS704 Cartridges 2021 2024, Mei
Anonim

Canon-inktcartridges van verschillende modellen zijn qua ontwerp en binnenkant vergelijkbaar. Daarom kunt u hetzelfde schema gebruiken om cartridges van dit merk bij te vullen.

Een Canon-cartridge opladen
Een Canon-cartridge opladen

Het is nodig

  • Je zal nodig hebben:
  • - InkTec-inkt;
  • - dunne boor;
  • - spuiten;
  • - handschoenen.

instructies:

Stap 1

Eerst een paar kanttekeningen Als uw printer ten minste één lege inktcartridge heeft, mag u nooit afdrukken. In dit geval zal niet alleen het afdrukken u van streek maken, maar kan de printer zelf worden beschadigd - de printkop zelf kan worden beschadigd. Dit gebeurt als gevolg van oververhitting - een gebrek aan inkt in speciale inktkanalen kan de temperatuur van de verwarmingselementen, die het proces van het uitwerpen van inktdruppels uit de spuitmondjes regelen, aanzienlijk verhogen, waardoor ze kunnen worden uitgeschakeld. cartridge in de printer zelf, kunt u het mechanische deel ervan beschadigen. Bovendien kunt u de inkt niet nauwkeurig bijvullen en kan deze zowel op de printkop als op de rest van de printer morsen, wat onvermijdelijk tot vlekken leidt.

Stap 2

Trek de cartridge uit de printer.

Stap 3

Neem een speciale oranje plug en sluit de uitgang van de cartridge ermee af, voor het gemak kan deze met tape worden vastgezet. De plug moet bij de cartridge worden geleverd, als deze er om wat voor reden dan ook niet is, kunt u het gat met uw vinger sluiten, hiervoor doet u een latexhandschoen op uw hand.

Stap 4

Neem daarna een dunne boor, ongeveer 2 millimeter breed, en maak ter hoogte van het ovaal met het opschrift "PUSH" voorzichtig een gat in de patroon.

Stap 5

Trek inkt in de spuit en "giet" deze langzaam in het geboorde gat. Neem voor elke kleur een individuele spuit.

Stap 6

Sluit het vulgat af met een plug.

Stap 7

Nu kunt u de cartridge-uitgang vrijmaken en terug in de printer plaatsen. U hebt de cartridge met nieuwe inkt opgeladen en is klaar voor gebruik.

Aanbevolen: