Hoe Maak Je Een Mooi Visitekaartje?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mooi Visitekaartje?
Hoe Maak Je Een Mooi Visitekaartje?

Video: Hoe Maak Je Een Mooi Visitekaartje?

Video: Hoe Maak Je Een Mooi Visitekaartje?
Video: zo MAAK je deze VISITEKAARTJES!! (InDesign Tutorial) 2024, Mei
Anonim

Een visitekaartje is gemaakt van hoogwaardig drukpapier, karton of plastic en soms zelfs van metaal of hout. Het bevat contactgegevens over de eigenaar - een specifieke persoon of organisatie. Er zijn verschillende normen die de grootte van visitekaartjes bepalen, evenals gemeenschapsspecifieke richtlijnen voor hun ontwerp. In Rusland zijn de meest voorkomende kaarten 50 bij 90 millimeter groot. Met de moderne mate van automatisering is het niet moeilijk om zelf een visitekaartje te maken.

Hoe maak je een mooi visitekaartje?
Hoe maak je een mooi visitekaartje?

instructies:

Stap 1

Doe het met Microsoft Office Word. Klik na het starten van het programma op de grote ronde knop in de linkerbovenhoek van het venster en selecteer "Maken" in het menu. Een venster met drie verticale secties wordt geopend op het volledige scherm, aan de linkerkant staat een lijst met sjablonen - zoek en klik op de regel "Visitekaartjes" erin. Een lijst met sjablonen van dit type die beschikbaar zijn op de Microsoft-server, wordt in het centrale gedeelte geladen - selecteer de optie die het beste bij u past en klik op de knop "Downloaden".

Stap 2

Bewerk de geüploade sjabloon - vul de contactgegevens in, vervang indien nodig afbeeldingen, kleuren en andere ontwerpelementen. Deze sjabloon is al klaar om te worden afgedrukt, dat wil zeggen dat de lay-outs van visitekaartjes zijn gereproduceerd en op het afgedrukte vel zijn geplaatst. Het enige dat overblijft is om het af te drukken op papier van de kwaliteit die u nodig hebt.

Stap 3

Gebruik een grafische editor als je de vaardigheden hebt om met zo'n programma te werken. Op internet vindt u kant-en-klare visitekaartjessjablonen in Adobe Photoshop en CorelDraw-formaat, op basis waarvan u met de mogelijkheden van een grafische editor uw eigen unieke versie kunt maken. Dergelijke sjablonen voor visitekaartjes en zakelijke sets, die naast visitekaartjes ook ontwerpopties voor enveloppen, briefpapier, logo's bevatten, zijn online als betaald te vinden (bijvoorbeeld hier - https://templatemonster.com/corporate-identity.php) en gratis (bijvoorbeeld hier - https://smashinghub.com/business-card-templates.htm) opties

Stap 4

Installeer een programma dat speciaal is gespecialiseerd voor het maken van visitekaartjes. Het kan bijvoorbeeld de Mojosoft BusinessCards MX-applicatie, Business Card Wizard, Business Card Studio en andere zijn.

Stap 5

Profiteer van online services die tools bieden om uw eigen visitekaartjes van sjablonen rechtstreeks in uw browser te maken. Zo'n gratis dienst vind je bijvoorbeeld op de pagina https://vizitki-besplatno.ru. Het resultaat van uw werk hier is een pdf-document dat wordt gegenereerd door de servicescripts.

Aanbevolen: