Hoe U Uw Geluidskaart Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Geluidskaart Kunt Vinden
Hoe U Uw Geluidskaart Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Geluidskaart Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Geluidskaart Kunt Vinden
Video: Hoe kies je een externe geluidskaart (audio interface)? 2024, April
Anonim

Nadat u nieuwe hardware op uw computer hebt geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat deze door het systeem wordt herkend en goed werkt. Soms moet u software installeren die de functies van het apparaat kan implementeren.

Hoe u uw geluidskaart kunt vinden
Hoe u uw geluidskaart kunt vinden

Noodzakelijk

Drivers voor de geluidskaart

instructies:

Stap 1

Sluit je nieuwe geluidskaart aan op je computer. Trek hiervoor de stekker uit het stopcontact en verwijder de linkerkant van de behuizing. Soms is het nodig om hiervoor meerdere schroeven los te draaien. Zoek de sleuf voor uw geluidskaart, zorg ervoor dat deze op uw apparaat past en installeer de kaart.

Stap 2

Sluit het deksel van het toestel en sluit de luidsprekerdraden aan op de groene connector op de geluidskaart. Zet uw computer aan en wacht tot het systeem is opgestart. Als de juiste stuurprogramma's niet automatisch worden geïnstalleerd, opent u het Configuratiescherm. Het is toegankelijk via het Startmenu. Ga verder naar "Apparaten installeren". Volg het stapsgewijze menu van het programma om nieuwe hardware te identificeren.

Stap 3

Selecteer in het menu dat verschijnt je geluidskaart en installeer de drivers ervoor. Om dit te doen, klikt u op de knop "Bladeren" en geeft u het pad naar de vereiste bestanden op. Ze zijn te vinden op de dvd die bij de geluidskaart wordt geleverd.

Stap 4

Als u geen geschikte bestanden heeft, selecteert u 'Verbinding maken met internet om naar stuurprogramma's te zoeken'. Wacht even terwijl het programma de bestaande databases controleert. Gewoonlijk wordt de besturing van de geluidskaart uitgevoerd met een speciaal programma. Installeer het vanaf dvd of download het hulpprogramma van de officiële website van de fabrikant van deze geluidskaart.

Stap 5

Gewoonlijk zijn alle bestanden die nodig zijn voor het werk opgenomen in de set van dergelijke programma's. Als na het uitvoeren van de beschreven acties het geluid op de computer nog steeds niet verschijnt, controleer dan de systeeminstellingen. Selecteer Hardware en geluiden in het menu Configuratiescherm. Ga naar het menu "Audioapparaten beheren" en klik op het tabblad "Afspelen". Zorg ervoor dat de gewenste geluidskaart actief is. Sla uw instellingen op en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: