Hoe Een Virusprogramma Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virusprogramma Te Verwijderen
Hoe Een Virusprogramma Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virusprogramma Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virusprogramma Te Verwijderen
Video: How to Remove ANY Virus from Windows 10 in ONE STEP in 2021 2024, April
Anonim

Vaak zijn er situaties voor gebruikers van pc's waarin verschillende virussen op het systeem verschijnen, die samengaan met de installatiebestanden van programma's. Het verwijderen van virussen en geïnfecteerde bestanden is eenvoudig.

Hoe een virusprogramma te verwijderen
Hoe een virusprogramma te verwijderen

Noodzakelijk

  • - anti-keylogger;
  • - firewall;
  • - antivirus software.

instructies:

Stap 1

Installeer gelicentieerde antivirussoftware op uw computer om uw computer in realtime op verschillende bedreigingen te scannen. Meestal hebt u een actieve internetverbinding nodig om de databases met viruskenmerken bij te werken. Dergelijke software wordt altijd geïnstalleerd in dezelfde map waarin het besturingssysteem is geïnstalleerd.

Stap 2

Controleer vervolgens op virussen op uw computer. Om dit te doen, voert u uw antivirusprogramma uit en scant u alle schijven, evenals het register en tijdelijke bestanden. Het duurt ongeveer een uur, maar de scantijd is sterk afhankelijk van de belasting van de harde schijven. Verwijder vervolgens alle bedreigingen die zich op uw computer bevinden. Vergeet ook niet dat u voor een betrouwbare bescherming een anti-keylogger en een firewall moet hebben geïnstalleerd.

Stap 3

Om het geïnfecteerde programma volledig te verwijderen, gaat u naar de snelkoppeling "Deze computer". Klik vervolgens op het tabblad "Programma's toevoegen of verwijderen". Binnen een paar minuten krijgt u een volledige lijst te zien van alle programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Zoek het programma dat is geïnfecteerd met verschillende virussen. Klik op de knop "Verwijderen". Wacht een paar minuten totdat het systeem alle bestanden met betrekking tot deze software volledig heeft verwijderd.

Stap 4

Sluit alle vensters en tabbladen en start uw computer opnieuw op. Open vervolgens uw antivirussoftware en controleer nogmaals alle schijven, tijdelijke bestanden en het register op virussen. Zodra het systeem klaar is met controleren, kunt u het gedetailleerde aftellen bekijken. Als er geen virussen meer worden gevonden, zijn alle virussen samen met het programma volledig van de harde schijf van de computer verwijderd. Controleer uw computer in de toekomst meerdere keren per week op virussen om er zeker van te zijn dat uw gegevens veilig zijn.

Aanbevolen: