Cleo-scripts Installeren

Inhoudsopgave:

Cleo-scripts Installeren
Cleo-scripts Installeren

Video: Cleo-scripts Installeren

Video: Cleo-scripts Installeren
Video: How to Install CLEO (MOD) Cheat Menu in GTA San Andreas 2024, Mei
Anonim

GTA: San Andreas is een van de meest succesvolle games van Rockstar Games. De game biedt gebruikers een enorme wereld waar je eindeloos doorheen kunt reizen. Dit deel van GTA heeft veel fans die met verschillende aanpassingen aan de game komen, waardoor er variatie kan worden toegevoegd aan de toch al interessante gameplay. Veel mods zijn in het cleo-formaat, dat zijn eigen eigenaardigheden heeft wanneer het is geïnstalleerd.

Cleo-scripts installeren
Cleo-scripts installeren

Noodzakelijk

  • - CLEO-bibliotheek;
  • - script voor het spel;
  • - de officiële versie van GTA: SA.

instructies:

Stap 1

Om cleo te installeren, moet je eerst een kant-en-klare bibliotheek downloaden die scripts direct in het spel verwerkt. De bibliotheek is uitgerust met een automatisch installatieprogramma dat zelfstandig de benodigde mappen in de San Andreas-map maakt en de benodigde bestanden maakt.

Stap 2

Voor cleo 4 moet je ook de BASS.dll-bibliotheek downloaden, die te vinden is op de officiële Un4seen-website. Om deze plug-in te installeren, kopieert u deze naar de gamedirectory van de map Program Files.

Stap 3

Download het benodigde script voor het spel en verplaats het naar de "CLEO" GTA-map. Om dit te doen, pakt u het archief uit en kopieert u het bestand met de machtiging.cs ("cleoscript").

Stap 4

Als het archief bestanden met de extensie.fxt of.gxt bevat, verplaats ze dan naar de map CLEO / CLEO TEXT van de gamedirectory. Als zo'n map niet bestaat, maak deze dan gewoon aan.

Stap 5

Als het archief extra bestanden bevat, pak ze dan uit in de juiste mappen. Open hiervoor het bestand "readme.txt" van het archief en zoek het item dat betrekking heeft op de lijst met gebruikte bestanden en hun installatie.

Stap 6

Nadat je de bestanden hebt gekopieerd, kun je het spel starten en genieten van de geïnstalleerde wijziging.

Aanbevolen: