Hoe Maak Je 2 Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je 2 Minecraft
Hoe Maak Je 2 Minecraft

Video: Hoe Maak Je 2 Minecraft

Video: Hoe Maak Je 2 Minecraft
Video: Minecraft: How to Build a Large Modern House - Tutorial (#2) 2024, Mei
Anonim

Soms hebben gebruikers de behoefte om meerdere van dezelfde applicaties tegelijkertijd uit te voeren. De meeste besturingssystemen staan dit echter niet toe. In feite is het nog steeds mogelijk om 2 Minecraft te maken, net als elke andere 2 andere applicaties.

hoe maak je 2 minecraft
hoe maak je 2 minecraft

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - Sandboxie-programma;
  • is een Minecraft-spel.

instructies:

Stap 1

Om 2 Minecraft te maken, moet je het Sandboxie-programma gebruiken. Om meerdere games tegelijkertijd te spelen, moet je Minecraft op de gebruikelijke manier openen en minimaliseren, en vervolgens de applicatie openen met Sandboxie.

Stap 2

Sandboxie maakt het mogelijk om een aparte sandbox-omgeving te creëren. Het stelt je niet alleen in staat om meerdere identieke applicaties of games uit te voeren, maar beschermt ook tegen ongeautoriseerde toegang tot instellingen en systeembestanden.

Stap 3

Nadat je het programma hebt gestart, kun je niet alleen 2 minecraft maken, maar ook elk ander onbekend programma uitvoeren of naar een potentieel gevaarlijke site gaan zonder je computer te riskeren.

Stap 4

Download het Sandboxie-programma en voer het installatiebestand uit. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, start u het vanuit de lade of door op de snelkoppeling te klikken.

Stap 5

Stel de programma-instellingen in die u nodig hebt. Bijvoorbeeld kleur, gedrag, bestandsherstel, verwijdering en andere.

Stap 6

Om 2 minecraft te openen, klikt u met de rechtermuisknop op het spelpictogram en selecteert u de regel in het menu: uitvoeren in de sandbox. Om het spel te sluiten, moet je op de knop klikken om het programma te beëindigen.

Stap 7

In de betaalde versie van het programma kun je verschillende sandboxen maken, zodat je niet alleen 2 minecraft kunt maken, maar zelfs 3, 5, 10 en meer.

Aanbevolen: