Hoe Maak Je Een Portaal In Minecraft

Hoe Maak Je Een Portaal In Minecraft
Hoe Maak Je Een Portaal In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Portaal In Minecraft

Video: Minecraft hoe maak je een portaal 2022, December
Anonim

De Minecraft-app voor Android won snel aan populariteit onder fans van 16-bits games. Gemaakt in 3D-graphics, lijkt het op de games voor de eerste consoles. Om de applicatie interessanter te maken, bieden de makers gebruikers de mogelijkheid om portals in Mancraft te maken om naar nieuwe werelden te navigeren.

hoe maak je een portaal in minecraft
hoe maak je een portaal in minecraft

De enige manier om een ​​nieuwe wereld in Minecraft te betreden, is door een portaal te openen. Sommige portalen zijn natuurlijk, dat wil zeggen, ze bevinden zich in het spel zelf. Om erin te komen, moet je ze vinden. Een voorbeeld is het portaal naar het einde (einde) in Minecraft. Anderen hebben een handgemaakte structuur (ze moeten door de speler zelf worden gemaakt). Dit zijn poorten naar hemel en hel. Om ze te bouwen, heb je niet alleen verschillende materialen nodig, maar ook de installatie van extra mods in het spel.

In Minecraft kun je portalen maken naar de hel, de hemel, het land (einde) om nieuwe zeldzame rassen te vinden. Je moet echter voorzichtig zijn wanneer je naar nieuwe gebieden verhuist, omdat deze werelden gevaarlijk kunnen zijn.

Om een ​​portaal naar de hemel te maken in Minecraft, heb je een glouston-steen nodig. Hieruit moet je een frame van 4 bij 6 bouwen en dan water uit een emmer erop gieten om het portaal te activeren. De gloeiende steen kan worden verzameld door de Minecraft-hel te bezoeken.

Je kunt een portaal naar de hel maken in Minecraft van obsidiaan. Om deze steen te verkrijgen, moet je twee blokken aarde graven, ze vullen met water en lava en ze vervolgens breken met een diamanten houweel. Om het portaal te activeren, moet je het in brand steken met een aansteker.

Het is niet nodig om een ​​portaaleinde (rand) te maken in Minecraft, het moet worden gevonden en voltooid. Enderman-ogen zijn nodig om een ​​portaal te vinden en te bouwen. Ze moeten gemaakt zijn van vuurstaven uit blazers en endermenparels. Om het portaal te zoeken, moet je het oog van energie overgeven totdat het naar beneden valt. Op deze plek moeten opgravingen worden uitgevoerd en een grot worden gevonden.

Na een grondig onderzoek van de grot, waarin je verschillende nuttige dingen kunt vinden, zal een kleine kamer met lava en een spawner worden ontdekt, die moet worden gedood. Na het afdalen van de treden, kun je een edge-portaal maken in Minecraft. Om het te activeren, is het noodzakelijk om de ogen van de enders op elk blok van het portaalframe te plaatsen, pas daarna is het mogelijk om in de rand te komen.

Voor de mogelijkheid om sommige portals te bouwen, bijvoorbeeld een portal naar het paradijs, is het noodzakelijk om add-ons voor de game te installeren - mods. Om een ​​portaal naar het paradijs in Minecraft te bouwen, moet je de Aether-mod downloaden.

Populair per onderwerp