Hoe Maak Je Een Huis In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Huis In Minecraft
Hoe Maak Je Een Huis In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Huis In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Huis In Minecraft
Video: HOW TO BUILD A DECENT HOUSE? (NL) | Minecraft 2024, April
Anonim

Minecraft is een bouwcomputerspel in een open wereld. Je kunt hier alles bouwen wat je wilt. Maar het allereerste en belangrijkste gebouw is natuurlijk een gezellig en betrouwbaar huis dat je kan beschermen tegen monsters, regen en duisternis.

Huis in Minecraft
Huis in Minecraft

instructies:

Stap 1

In de wereld van Minecraft omringt kubieke schoonheid je terwijl je de vierkante zon door de lucht ziet glijden. Ongeacht of je de single- of multiplayer-versie van het spel speelt, het probleem van het bouwen van een huis is relevant. Natuurlijk kun je een eenvoudige bak aarde bouwen, maar je moet toegeven dat het veel prettiger is om in een goed gebouwd en ingericht huis te wonen.

Stap 2

Zoek allereerst een mooie plek voor je huis. Het beste in de buurt van een rivier of berg. De berg zal dienen als een uitstekend herkenningspunt waarmee u uw huis kunt vinden terwijl u de omgeving verkent. En de oevers van de rivier zijn eigenlijk een weg. Als de berg nog steeds verloren kan gaan, vooral met een korte trekafstand, zal de rivier je zo'n kans niet bieden. Het belangrijkste om te onthouden is in welke richting je vanuit huis langs de rivier bent gegaan.

Beeld
Beeld

Stap 3

Verzamel verschillende stapels hout (verschillende soorten zijn beter), geplaveide stenen, stenen, stenen, glas en alle andere materialen waarvan je een huis wilt bouwen. Je kunt bijvoorbeeld een huis bouwen van gekleurde wol.

Stap 4

Markeer de hoeken van het gebouw. Als je een huis met een complexe vorm wilt maken, markeer dan alle hoofdlijnen.

Geplaveide en bakstenen basis
Geplaveide en bakstenen basis

Stap 5

Bouw muren en vergeet de openingen voor de ramen en de voordeur niet. Wandhoogtes variëren meestal van drie tot vier blokken. Twee zijn te lage plafonds, vijf zijn een goede basis voor het paleis.

Drie soorten materialen
Drie soorten materialen

Stap 6

Het meest verantwoordelijke en moeilijkste is het dak. Je kunt een plat dak maken, dit is het eenvoudigst, maar dergelijke daken zien er meestal niet al te compleet uit. Je kunt proberen een traditioneel dak met hellingen te maken. Leg hiervoor het frame op de gewenste hoogte.

Daksnede
Daksnede

Stap 7

De basis van het dak kan worden versierd. Hiervoor zijn halve blokken en trappen goed geschikt. Experimenteer met materialen.

Fragment van een versierd dak
Fragment van een versierd dak

Stap 8

Pak de vloer en binnenmuren aan. Verdeel het huis in kamers, vergeet de deuren niet.

Vloer en muren
Vloer en muren

Stap 9

Nu moet je je huis verlichten zodat er geen monsters in verschijnen. Zaklampen, een glowstone, lampen die moeten worden gevoed met een rode steen, of pompoenlampen komen te hulp. Bedenk hoe het interessanter zou zijn om ze in huis te plaatsen.

Zaklampen en glowstone als lichtbronnen
Zaklampen en glowstone als lichtbronnen

Stap 10

Als een nogal onverwachte ontwerpoplossing kan een lavabad bedekt met glas fungeren. In dit geval moet de optie voor branduitbreiding echter worden uitgeschakeld in het spel. Voor het geval dat de wanden en bodem van het zwembad moeten worden gemaakt van onbrandbaar materiaal, zoals steen.

Stap 11

Nu kunt u het meubilair doen. Stoelen en banken zijn meestal gemaakt van trappen en borden, tafels van omgekeerde treden, pistons of halve blokken. Het belangrijkste hier is om verbeeldingskracht te tonen.

Slaapkamer met een exotische bloem
Slaapkamer met een exotische bloem

Stap 12

Vergeet de functionaliteit van de kamer niet. Kasten, kachels en werkbanken kun je het beste zo dicht mogelijk bij elkaar plaatsen, zodat je niet veel door het huis hoeft te rennen.

Technische keuken
Technische keuken

Stap 13

Allereerst moet thuis een plek zijn waar je naar terug wilt keren. Met Minecraft kun je alles wat je wilt vastschroeven aan een reeds gebouwd gebouw. In de toekomst is het logisch om na te denken over een veestal en een boerderij. Dankzij de mechanica van het spel kun je ze onder het huis plaatsen. Zo kunt u ze beschermen tegen ongewenste vreemden.

Aanbevolen: