Hoe Maak Je Een Vliegtuig In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vliegtuig In Minecraft
Hoe Maak Je Een Vliegtuig In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Vliegtuig In Minecraft

Video: HOE MAAK JE EEN WERKEND VLIEGTUIG (Minecraft) 2022, December
Anonim

In Minecraft kun je mijnkarren, auto's en zelfs vliegtuigen maken. Misschien droomt elke minecrafter ervan om met ongelooflijke snelheid door de lucht te bewegen. En als je nog steeds niet weet hoe je een vliegtuig moet maken in Minecraft, dan is het tijd om te leren hoe.

Image
Image

instructies:

Stap 1

Helaas is het onmogelijk om een ​​vliegtuig te maken zonder mods in Minecraft. Om een ​​werkend gevleugeld transport te bouwen, moet je de Flan's Mod-bestanden downloaden en neerzetten in de map minecraft.jar. Om de mod correct te laten werken, moet u ook het hulpprogramma MinecraftForge op uw computer installeren. Met behulp van deze software-add-on kunt u viervleugelige en zesvleugelige vliegtuigen maken.

Stap 2

Je moet beginnen met het maken van een vliegtuig met de vervaardiging van een staart. Het is gemaakt van leer en metaal. Om een ​​lichaam te maken heb je hout nodig en om vleugels te maken heb je stokken nodig. Alle items moeten op de werkbank worden geplaatst zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Een vliegtuig in Minecraft vliegt niet zonder propeller. Het vereist ijzer en stokken om het te maken.

Stap 3

Sterker nog, het bleek niet zo moeilijk om een ​​vliegtuig te maken in Minecraft. Voor de constructie waren geen moeilijk te vinden materialen nodig. U kunt in de lucht zweven voor een vogelvlucht van het gebied. Maar het vliegtuig kan nog steeds vijanden bombarderen!

Stap 4

Om een ​​gevechtsvliegtuig te maken in Minecraft, moet je een machinegeweer en bommen maken. Je hebt ook een plek nodig om ladingen op te slaan - een cocklite. Al deze dingen zijn gemakkelijk te maken als je naar de foto kijkt. Dit is hoe je een vliegtuig kunt bewapenen dat is gemaakt in Minecraft.

Beeld
Beeld

Populair per onderwerp