Hoe Deel Te Nemen Aan Een Gesplitst Bestand

Inhoudsopgave:

Hoe Deel Te Nemen Aan Een Gesplitst Bestand
Hoe Deel Te Nemen Aan Een Gesplitst Bestand

Video: Hoe Deel Te Nemen Aan Een Gesplitst Bestand

Video: Hoe Deel Te Nemen Aan Een Gesplitst Bestand
Video: 3x tips Hoe je een Hybride moet slaan 2024, Mei
Anonim

Het downloaden van grote bestanden met games, muziek of films omvat vaak een voorbereidende bewerking waarbij ze in verschillende delen worden opgedeeld voor eenvoudige overdracht. Na het downloaden moet de gebruiker de "gesplitste" bestanden opnieuw verbinden om ze te kunnen gebruiken.

Hoe deel te nemen aan een gesplitst bestand
Hoe deel te nemen aan een gesplitst bestand

Noodzakelijk

  • -WinRAR;
  • - Totale bevelhebber.

instructies:

Stap 1

Maak een aparte map met een willekeurige naam in een geschikte map en verplaats alle gedownloade delen van het gesplitste bestand erin.

Stap 2

Open de aangemaakte map en bepaal het type opgeslagen delen aan de hand van hun extensie: -.part betekent dat het bestand is gesplitst met het WinRAR-programma; -.digital_extension en de aanwezigheid van een extra *.crc-bestand dat nodig is om de integriteit van het archief te controleren tijdens de montage impliceert het gebruik van de Total Commander-toepassing …

Stap 3

Roep het contextmenu op van het eerste deel van het gesplitste bestand met de naam part1 (voor WinRAR) door met de rechtermuisknop te klikken en naar het WinRAR-submenu te gaan.

Stap 4

Geef de opdracht "Uitpakken naar huidige map" op en bepaal de snelheid van het proces in het dialoogvenster voor uitpakken dat wordt geopend.

Stap 5

Wacht tot het bouwproces van het vereiste bestand is voltooid en voer de benodigde bewerkingen ermee uit (voor WinRAR).

Stap 6

Verzamel alle gedownloade delen van het gesplitste bestand in één map en roep het hoofdmenu van het Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken om de montageprocedure van het geselecteerde bestand uit te voeren met behulp van de Total Commander-toepassing.

Stap 7

Ga naar Alle programma's en voer de applicatie uit.

Stap 8

Zoek het eerste deel van het gesplitste bestand met de extensie.001 en selecteer het.

Stap 9

Vouw het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het Total Commander-toepassingsvenster uit en ga naar het item "Bestanden verzamelen".

Stap 10

Specificeer het volledige pad naar het eerder gedefinieerde eerste deel van het bestand dat moet worden samengesteld in het dialoogvenster "Build" dat wordt geopend en bevestig uw keuze door op OK te klikken.

Stap 11

Controleer de snelheid van het extractieproces in het nieuwe dialoogvenster en wacht tot de montageprocedure is voltooid.

Stap 12

Bevestig dat u klaar bent om het verzamelde bestand te gebruiken door op OK te klikken in het laatste dialoogvenster van de Total Commander-toepassing en voer de nodige bewerkingen uit met het nieuw gemaakte bestand.

Aanbevolen: