Hoe De Dark Brotherhood In Skyrim Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Dark Brotherhood In Skyrim Te Krijgen
Hoe De Dark Brotherhood In Skyrim Te Krijgen

Video: Hoe De Dark Brotherhood In Skyrim Te Krijgen

Video: Hoe De Dark Brotherhood In Skyrim Te Krijgen
Video: Skyrim Walkthrough - How to Join the Dark Brotherhood 2024, Mei
Anonim

De duistere broederschap in het computerspel Skyrim is een samenzweerderige organisatie van moordenaars. Ze is erg populair bij spelers, geeft je personage interessante taken en organiseert plotwendingen. Bovendien geeft deelname aan de Dark Brotherhood de speler toegang tot voorheen niet-beschikbare en unieke uitrusting.

Hoe de Dark Brotherhood in Skyrim te krijgen
Hoe de Dark Brotherhood in Skyrim te krijgen

instructies:

Stap 1

Om in de Dark Brotherhood in Skyrim te komen, moet je meteen na het begin van het spel mensen vragen naar verschillende geruchten totdat je op de hoogte bent van het bestaan van de Dark Brotherhood. Ga daarna naar de spellocatie Riften, waar je een weeshuis vindt. Ga daarheen en praat met de bewoners. Ga na het gesprek naar de Windhelm-locatie.

Stap 2

Ga bij het bereiken van Windhelm de stadspoorten in en luister naar het gesprek van twee voorbijgangers. Als ze zeggen dat een zekere man genaamd Aventus Aretino op het punt staat het ritueel van het oproepen van de Dark Brotherhood uit te voeren, ga dan op zoek naar het huis van dit personage. Zoek in het noordelijke deel van de stad het huis van Aventus Aretino en breek de deur open.

Stap 3

Ga het huis binnen en praat met Aventus. Ga akkoord met het voltooien van de taak die hem wordt aangeboden. Ga hiervoor opnieuw naar de Riften-locatie en bezoek het weeshuis opnieuw. Vind daar het vrouwelijke personage van het spel genaamd Grelo the Kind, wacht tot ze zichzelf opsluit in haar kamer, breek de deur open en vermoord haar. Keer daarna terug naar de Windhelm-locatie naar Aventus en rapporteer over de voltooiing van de taak.

Stap 4

Ga nu op reis en voltooi andere taken. Na een paar dagen word je gevonden door het personage van het spel, die je een briefje zal geven. Zoek daarna een bed en ga naar bed. Nadat je wakker bent geworden, bevind je je op een heel andere plek, waar een lid van de Dark Brotherhood een gesprek met je aangaat en aanbiedt om een van de drie verwante personages te vermoorden. Dood iedereen en praat met een lid van de Dark Brotherhood. Accepteer het aanbod om lid te worden van deze organisatie.

Stap 5

Onmiddellijk na het ontvangen van uw toestemming, krijgt u het wachtwoord en de coördinaten van de vergadering te horen. Ga naar de Falkreath-locatie en zoek naar een deur in de rotsen bij de stad. Als je van achter de deur erom wordt gevraagd, geef je het wachtwoord en ga je naar binnen. Daar ontmoet je de personages in deze organisatie. Vind het personage Nazir in de hal of eetkamer, praat met hem en krijg de taak. Vanaf dat moment kwam je in de Dark Brotherhood of Skyrim terecht.

Aanbevolen: