Hoe Maak Je Een Skin In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Skin In Minecraft
Hoe Maak Je Een Skin In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Skin In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Skin In Minecraft
Video: HOE VERANDER JE JOUW MINECRAFT SKIN ? - Tutorial 2024, April
Anonim

Met behulp van een skin in het Minecraft-spel kun je het uiterlijk van een personage veranderen. Om je te onderscheiden van alle spelers, kun je hem een uniek kostuum aantrekken, dat je zelf hebt gemaakt. En hiervoor moet je begrijpen hoe je een skin kunt maken in Minecraft.

Hoe maak je een skin in Minecraft
Hoe maak je een skin in Minecraft

instructies:

Stap 1

Om je eigen skin in Minecraft te maken, moet je een speciaal hulpprogramma MC Skin Editor op je computer installeren. Download het, pak het uit, voer het installatiebestand uit en wacht tot de installatie is voltooid.

Stap 2

Om je eigen skin te maken voor een Minecraft-personage in het geïnstalleerde programma, heb je artistieke vaardigheden en verbeeldingskracht nodig, evenals het vermogen om met computerapparatuur te werken. Het is veel gemakkelijker om een kant-en-klare versie van kleding te downloaden en deze naar eigen inzicht te veranderen.

Stap 3

Breng de nodige veranderingen aan in de huid. Texturen ervoor zijn te vinden in afbeeldingen van het netwerk en gebruiken de ingebouwde mogelijkheden van het MC Skin Editor-programma. Sla het bestand na bewerking op de harde schijf van uw computer op.

Stap 4

Nu je begrijpt hoe je je skin in Minecraft kunt maken, heb je waarschijnlijk een vraag over hoe je het moet installeren. Je kunt de skin in de gelicentieerde versie van het spel eenvoudig veranderen op de officiële website van het spel door je afbeelding in png-formaat te uploaden.

Stap 5

Gebruikers van illegale versies hoeven echter niet te wanhopen. Er kan een nieuwe skin in Minecraft in worden geïnstalleerd, maar het zal iets moeilijker zijn om dit te doen.

Stap 6

Installeer het Java Development Kit-programma en de Minecraft-decompilatietoepassing op uw computer en verwijder de oude Minecraft-client door een schone versie te downloaden.

Stap 7

Maak een nieuwe map op uw harde schijf en noem deze Minecraftskins. Sla de decompiler erin op, maak daar een map met de naam "jars".

Stap 8

Open de gamemap op je computer, zoek de naam "bin" in de directory, sla een kopie ervan op in "jars".

Stap 9

Voer het bestand decompile.bat uit. Het zal het decompileren. Zoek daarna in de aangemaakte map "Minecraftskins" de java-bestanden met het pad "src-> minecraft-> net-> minecraft-> src". Ze moeten EntityOtherPlayerMP, EntityPlayer en EntityPlayerSP heten. Open ze in Kladblok en wijzig het opgegeven internetadres in uw eigen adres. Sla uw wijzigingen op.

Stap 10

Voer recompile.bat uit en reobfuscate.bat in volgorde. Open Minecraft / bin / minecraft.jar met de archiver en kopieer de drie gemaakte bestanden uit de map Minecraftskins-> reobf-> minecraft erin.

Stap 11

Verwijder de META-INF-map. Als het je lukt om een skin te maken, zal de Minecraft-client deze vinden op het adres dat je hebt opgegeven.

Aanbevolen: