Hoe Een Niet-opgeslagen Word-document Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Niet-opgeslagen Word-document Te Herstellen
Hoe Een Niet-opgeslagen Word-document Te Herstellen

Video: Hoe Een Niet-opgeslagen Word-document Te Herstellen

Video: Hoe Een Niet-opgeslagen Word-document Te Herstellen
Video: Herstellen van een niet opgeslagen Word document versie 2016 2024, Mei
Anonim

De bijgewerkte versie van de suite van kantoorprogramma's Microsoft Office 2010 heeft een groot aantal innovaties. Het probleem van het herstellen van een niet-opgeslagen document is bijvoorbeeld de hele geschiedenis van het bestaan van dit softwarepakket geweest. In dezelfde versie werd deze fout volgens de ontwikkelaars geëlimineerd.

Hoe een niet-opgeslagen Word-document te herstellen
Hoe een niet-opgeslagen Word-document te herstellen

Het is nodig

Microsoft Office Word 2010-software

instructies:

Stap 1

In de nieuwe versie van MS Word is documentherstel veel eenvoudiger dan in andere versies. In de programma-instellingen volstaat het om de waarden in te stellen die optimaal voor u zijn - het hangt af van hoe groot het aantal tekens is dat u documenten maakt.

Stap 2

Klik op het menu "Service" in het hoofdvenster van het programma, selecteer het item "Opties". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Opslaan" en activeer (vink de vakjes naast deze items aan) de twee opties "Automatisch opslaan elke" en "Laatste autosave-versie opslaan". Tegenover de eerste optie ziet u een vervolgkeuzelijst, klik op het driehoekje en selecteer het interval (het optimale aantal minuten) waarna het automatisch opslaan zal plaatsvinden.

Stap 3

Bij het kiezen van het aantal minuten is het raadzaam om de minimumwaarde in te stellen als u veel tijd achter de computer doorbrengt, in andere gevallen is 5 minuten voldoende (de standaardwaarde is 10). Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan. Elk bestand dat wordt gesloten zonder op te slaan, wordt nu van tevoren opgeslagen in een tijdelijke map.

Stap 4

Om een kopie te herstellen na het sluiten van het programma zonder het document op te slaan, moet u MS Word starten. Ga in het hoofdvenster van het programma naar het tabblad "Bestand" en selecteer het item "Recente bestanden". Gebruik dan de link "Niet-opgeslagen documenten herstellen".

Stap 5

Selecteer in het geopende venster het gewenste bestand en klik op de knop "Openen". Klik vervolgens op de knop "Opslaan als" om dit concept op de harde schijf van uw computer op te slaan.

Stap 6

Om snel een verloren bestand te vinden, is het helemaal niet nodig om het programma te starten, het is voldoende om de map te openen om dergelijke documenten op te slaan. Voor Windows XP - de accountmap / Local Settings / Application Data / Microsoft / Office / Unsaved Files, voor de nieuwste besturingssystemen - de accountmap / AppData / Local / Microsoft / Office / UnsavedFiles.

Aanbevolen: