Hoe Niet-opgeslagen Documenten In Word Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Niet-opgeslagen Documenten In Word Te Herstellen
Hoe Niet-opgeslagen Documenten In Word Te Herstellen

Video: Hoe Niet-opgeslagen Documenten In Word Te Herstellen

Video: Hoe Niet-opgeslagen Documenten In Word Te Herstellen
Video: W10-0041 Herstellen van een niet opgeslagen Microsoft Word document 2024, Maart
Anonim

Het herstellen van een niet-opgeslagen bestand in de Word-toepassing die is opgenomen in de Microsoft Office-suite is mogelijk dankzij de functie voor automatisch opslaan van documenten. In dit geval worden geen extra programma's gebruikt.

Hoe niet-opgeslagen documenten in Word te herstellen
Hoe niet-opgeslagen documenten in Word te herstellen

instructies:

Stap 1

Herstel de nieuwste versie van een document dat per ongeluk is gesloten zonder op te slaan. Roep hiervoor het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de Microsoft Office-link uit en start Word.

Stap 2

Vouw het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster uit en gebruik de knop "Recente bestanden". Selecteer de opdracht Niet-opgeslagen documenten herstellen en selecteer het vereiste bestand in het dialoogvenster dat wordt geopend. Klik op de link "Opslaan als" in het bovenste servicepaneel van het programmavenster om het herstelde document op te slaan.

Stap 3

Gebruik een alternatieve methode om niet-opgeslagen Word-document te herstellen. Open hiervoor het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het Word-venster en selecteer het item "Informatie". Gebruik de opdracht "Versiebeheer" en selecteer de link "Niet-opgeslagen documenten herstellen." Geef het gewenste bestand op in het dialoogvenster dat wordt geopend en sla het herstelde document op.

Stap 4

Houd er rekening mee dat als het bestand wordt gesloten zonder op te slaan, Word er nog steeds een tijdelijke kopie van maakt. Als het onmogelijk is om de bovenstaande algoritmen van acties te gebruiken, blijven deze tijdelijke kopieën beschikbaar voor de gebruiker. Ga hiervoor terug naar het hoofdmenu "Start" en ga opnieuw naar het item "Alle programma's". Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing.

Stap 5

Navigeer naar het pad: drive_name: Documents and Settings usernameLocal SettingsApplication DataMicrosoftOfficeUnsavedFiles (voor Windows XP) of drive_name: UsersusernameAppDataLocalMicrosoftOfficeUnsavedFiles (voor Windows 7 en Vista). Vouw de map UnsavedFiles uit en zoek het bestand dat u wilt herstellen. Bewaar het gevonden document om het niet opnieuw te verliezen.

Aanbevolen: