Hoe Kings Empire Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Kings Empire Te Spelen
Hoe Kings Empire Te Spelen

Video: Hoe Kings Empire Te Spelen

Video: Hoe Kings Empire Te Spelen
Video: KINGS EMPIRE RACE 8 A.ROY 2024, Mei
Anonim

Kings Empire is een nieuw browsergebaseerd online strategiespel voor mobiel. Daarin moet de speler zijn rijk laten groeien vanuit een kleine stad, diplomatieke betrekkingen aangaan met buren, vechten, vrede sluiten - alles doen om een enkele machtige staat te creëren.

Hoe Kings Empire te spelen
Hoe Kings Empire te spelen

instructies:

Stap 1

Na het registreren van een account bij Kings Empire en het starten van het spel, doorloop je eerst een korte tutorial. Begin daarna met de onafhankelijke ontwikkeling van uw land. Beweeg in verschillende richtingen tegelijk: troepen bouwen, civiele gebouwen bouwen, gebieden veroveren, zonder aan één ding vast te lopen.

Stap 2

Begin eerst met het bouwen van mijnen om grondstoffen te krijgen. Bouw op dit moment wat troepen en stuur ze om dorpen te veroveren. Met de groei van territorium, invloed en de hoeveelheid middelen, vergroot je de omvang van je leger. Zodra het min of meer significante indicatoren bereikt, maak je klaar om de "wilde" steden te veroveren.

Stap 3

Huur nu een spion in en stuur hem naar de stad die is gekozen als doelwit van je aanval. Vul op dit moment het magazijn met verschillende producten, zodat het leger iets te eten heeft tijdens de campagne. Terwijl dit allemaal gebeurt, rekruteer je zoveel mogelijk soldaten in alle steden onder jouw controle, terwijl je de verdediging van je hoofdstad versterkt met nieuwe torens.

Stap 4

Op basis van de resultaten van de verkenning worden je spionnen gedeeltelijk vernietigd en ontvangt de vijand een melding over spionage in zijn stad. Trek uit de informatie die zij over de omvang van het vijandelijke leger hebben gebracht een conclusie over de wenselijkheid van een succesvolle aanval op deze stad. Als je leger in totaal het vijandelijke garnizoen overtreft, zowel in het aantal jagers als in het aantal punten, val dan onmiddellijk aan door op het mespictogram in de buurt van de stad te klikken. Als je leger gelijk is aan of zwakker is dan de vijand, is het verstandiger om de troepen terug te trekken, ongeacht de verspilde voorraad brood.

Stap 5

Als de belegering niet succesvol is, kun je op zoek gaan naar een minder "bijtend" doelwit. Hiervoor zijn rovers die rond dorpen cirkelen, of het leger van een zwakke speler goed geschikt. Nadat u de strijd met de vijand bent aangegaan, vergelijkt u de totale aanval van uw troepen met de verdediging van de vijand. Overwinning en trofeeën wachten alleen op je als je aanval superieur is aan zijn verdediging.

Stap 6

Op deze manier je land uitbreiden en vijanden verslaan, grondstoffen verzamelen, steden versterken en constant een leger produceren. Om dit te doen, bouwt u constant magazijnen zodat de stroom van hulpbronnen niet stopt, evenals woongebouwen zodat de bevolking van uw land groeit.

Stap 7

Bouw en upgrade je kazerne zodat je troepen de vijand overtreffen, niet alleen in kwantiteit, maar ook in kwaliteit. Voeg daarbij de bouw van de academie, die de onderzoeksboom opent. Samen zou dit een stabiele groei aan je koninkrijk moeten geven.

Stap 8

Zodra je kunt concurreren met naburige koninkrijken en je waarde kunt bewijzen, bouw je een ambassade en sluit je je aan bij een van de vele allianties om het spel op geopolitiek niveau voort te zetten.

Aanbevolen: