Hoe Crack Op Photoshop Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Crack Op Photoshop Te Installeren
Hoe Crack Op Photoshop Te Installeren

Video: Hoe Crack Op Photoshop Te Installeren

Video: Hoe Crack Op Photoshop Te Installeren
Video: How to Download or Install Adobe Photoshop CC 2021 Free (OFFICIAL METHOD) 2024, Mei
Anonim

Heel vaak doen zich bij het gebruik van het grafische Adobe Photoshop-pakket problemen voor, de reden hiervoor is dat de Engelstalige interface standaard is geïnstalleerd. Dit probleem wordt opgelost door een "lokalisatie" te installeren, een programma om de interface in het Russisch weer te geven.

Hoe crack op Photoshop te installeren
Hoe crack op Photoshop te installeren

Noodzakelijk

Geïnstalleerde Engelse versie van Adobe Photoshop, gedownloade crack voor Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

U moet het lokalisatiebestand uitvoeren. In het geopende venster ziet u 2 knoppen: "Accepteren" en "Weigeren". Kies "Accepteren".

Stap 2

Vervolgens wordt een venster geopend waarin u het pad voor het uitpakken van bestanden moet specificeren. Klik op "Bladeren" en selecteer in de lijst die wordt geopend de map waarin het Adobe Photoshop-programma is geïnstalleerd. Nadat u de gewenste map heeft aangegeven, klikt u op "Uitpakken".

Stap 3

Na het klikken wordt het proces van het uitpakken van bestanden in hetzelfde venster weergegeven. Nadat u op het einde van het proces hebt gewacht, start u Adobe Photoshop. Klik in het hoofdmenu op "Bewerken". Selecteer in het tabblad dat wordt geopend "Voorkeuren" en vervolgens "Algemeen" (of druk op de toetsencombinatie Ctrl + K).

Stap 4

Ga daarna in het geopende venster "Voorkeuren" naar het gedeelte "Interface". In deze sectie vinden we het item "UI-taal", in het vervolgkeuzevenster waarvan u de waarde Russisch moet selecteren en vervolgens op "OK" moet klikken.

Als we Adobe Photoshop opnieuw starten, krijgen we een Russischtalige interface.

Aanbevolen: