Penselen Installeren In Photoshop

Inhoudsopgave:

Penselen Installeren In Photoshop
Penselen Installeren In Photoshop

Video: Penselen Installeren In Photoshop

Video: Penselen Installeren In Photoshop
Video: Photoshop CC/CS6: How To Install Brushes (Download Abstract and Other Brushes) 2024, Mei
Anonim

Gebruik verschillende penselen om ongelooflijke effecten te creëren in Photoshop. Daarom zou elke zichzelf respecterende Photoshop-master een goede verzameling penselen voor alle gelegenheden moeten hebben.

Kies penselen naar smaak
Kies penselen naar smaak

Het is nodig

Photoshop-penselensets

instructies:

Stap 1

Download eerst de penselen die u nodig hebt van vertrouwde sites. Vergeet niet te onthouden waar je ze hebt opgeslagen. Zorg ervoor dat het formaat van de gedownloade bestanden ".abr" is, anders begrijpt Photoshop niet wat het is. Geef voor het gemak alle penselen een naam die bij u past. Als u de penseelnamen ongewijzigd laat, kan dit in de toekomst tot verwarring leiden. Eenvoudige en begrijpelijke namen zullen uw werk veel gemakkelijker maken.

Stap 2

Open nu Photoshop. In het penseelselectiemenu in de rechterbovenhoek bevindt zich een onopvallende knop in de vorm van een pijl die in een cirkel is geplaatst. Klik erop en een menu met penselen verschijnt voor je. Hier kunt u de weergave-opties voor penselen instellen, penselensets selecteren en deze beheren. We moeten leren hoe we penselen moeten laden.

Stap 3

Selecteer Penselen laden in de lijst. Nu moet je het pad specificeren waar je alle gedownloade penselen hebt opgeslagen. Elk van hen zal afzonderlijk moeten worden gedownload. Als u veel penselen heeft, kan het even duren voordat deze zijn geladen. Elke borstel wordt opgeslagen onder de naam die u eraan hebt gegeven.

Nu is je Photoshop gewapend en klaar voor creatieve doorbraken!

Aanbevolen: