Hoe Crack Toe Te Passen?

Inhoudsopgave:

Hoe Crack Toe Te Passen?
Hoe Crack Toe Te Passen?

Video: Hoe Crack Toe Te Passen?

Video: Hoe Crack Toe Te Passen?
Video: The Fray - How to Save a Life (Official Video) 2024, Mei
Anonim

Bijna alle pc-software is in het Engels gemaakt. Maar ondanks het feit dat Engels als de meest voorkomende ter wereld wordt beschouwd, spreekt niet elke burger van de Russische Federatie het. Dit is echter geen probleem - voor elk programma kunt u een geschikte crack kiezen waarmee de gebruiker het comfortabel kan gebruiken.

Hoe crack toe te passen?
Hoe crack toe te passen?

instructies:

Stap 1

Zoek een geschikte versie van de crack. Allereerst moet u ervoor zorgen dat de vertaling een versie heeft die vergelijkbaar is met het programma (spel): als u een vroege lokalisatie probeert te installeren voor een late release, schakelt u de software hoogstwaarschijnlijk uit en kunt u deze alleen repareren door het opnieuw installeren. Houd er ook rekening mee dat als de vertaling de DLC's en plug-ins die u hebt geïnstalleerd niet bevat, ze de originele taal behouden.

Stap 2

Geef de voorkeur aan officiële vertalingen. Natuurlijk heeft niet elk programma een "witte" binnenlandse lokalisatie, maar als die er is, is het beter om deze te gebruiken. Dit garandeert u een zeker kwaliteitsniveau en over het algemeen eenvoudige installatie. Bovendien is deze Russificatie veel completer: het is onwaarschijnlijk dat je een "gepirateerde" vertaling van een spel met geluid zult vinden.

Stap 3

Probeer crackers te vinden met automatische installatie. Er zijn twee basissets met vertalingen die u op internet kunt vinden: in.rar- en.exe-indeling. De laatste zijn ontworpen in de vorm van installatieprogramma's - je hoeft ze alleen maar te starten, de map van het spel / programma op te geven en op de knop "installeren" te klikken. Uiteraard is dit eenvoudiger en verdient de voorkeur.

Stap 4

Russifier-bestanden die in.rar-indeling zijn gedownload, moeten handmatig worden geïnstalleerd. Om dit te doen, pakt u het archief uit in een willekeurige map en controleert u of er installatie-instructies in staan: het moet in detail aangeven waar de inhoud van het archief moet worden gekopieerd. Als er geen prompts zijn, open dan de hoofdmap van het spel en probeer bestanden en mappen te vinden met namen die lijken op de gedownloade bestanden (ze bevinden zich in de regel direct in de startmap). Uw doel is om bestaande gegevens te vervangen door nieuwe, wat u doet met een simpele klik op "kopiëren" - "plakken en vervangen". Na deze operatie kan de scheur als geactiveerd worden beschouwd. Houd er rekening mee dat u de Engelse taal alleen kunt teruggeven door de originele bestanden terug te sturen, dus vergeet niet om back-ups te maken voor eventuele vervanging.

Aanbevolen: