Waar Vind Je De Russische Versie Van Photoshop CS3

Waar Vind Je De Russische Versie Van Photoshop CS3
Waar Vind Je De Russische Versie Van Photoshop CS3

Video: Waar Vind Je De Russische Versie Van Photoshop CS3

Video: Waar Vind Je De Russische Versie Van Photoshop CS3
Video: Активация Adobe Photoshop CS3 2024, Mei
Anonim

Het programma Adobe Photoshop CS3 wordt in eerste instantie geleverd zonder ondersteuning voor de Russische taal, wat het werk ermee bemoeilijkt. Er kunnen echter amateurvertalingen van de applicatie op internet worden gevonden en geïnstalleerd.

Waar vind je de Russische versie van Photoshop CS3
Waar vind je de Russische versie van Photoshop CS3

Zoek en download de Adobe Photoshop CS3-crack door simpelweg de juiste zoekopdracht in de zoekbalk van de browser in te voeren. Download het bestand via een van de gevonden links, nadat u het op virussen heeft gecontroleerd. Het is beter om dergelijke bestanden te downloaden van bronnen die minder advertenties bevatten en er zijn echte beoordelingen van mensen die het programma al eerder hebben gebruikt. Daarnaast is via het zoekformulier een geschikte Russification te downloaden op een van de torrent trackers.

Bezoek de blog van Maxim Basmanov "Photoshop Secrets". Deze website bevat vertalingen van de belangrijkste functies en taken van Adobe Photoshop CS3, die hier in de vorm van een woordenboek staan. Dit maakt het programma natuurlijk niet Russify, maar het zal je helpen begrijpen hoe je ermee kunt werken.

Sla het.exe-bestand op uw bureaublad op, dubbelklik erop en doorloop alle installatiestappen, waarbij u de gebruiksvoorwaarden van het programma accepteert. Aan het einde van de installatie russificeer je Adobe Photoshop CS3 volledig.

Houd er rekening mee dat sommige taalbestanden een andere installatie vereisen. Ze moeten worden gekopieerd en geplakt in de map met de juiste instellingen in Adobe Photoshop in de map Program Files op de lokale schijf. De taalbestanden die zich in de standaardmap bevonden, zouden naar een andere map moeten worden verzonden om het programma terug te kunnen zetten naar een eerdere versie.

Het is het beste om de namen van de applicatiecommando's zelf te vertalen en te leren, omdat dit de meest effectieve manier is om de taalbarrière te overwinnen. In amateur-Russische versies van Adobe Photoshop is de vertaling meestal onnauwkeurig en kan deze sterk afwijken van het origineel. Bovendien hebben ze veel meer systeembronnen nodig en zijn ze vaak niet genoeg om foto's te verwerken. En onthoud dat het gebruik van gehackte programma's strafbaar is.

Aanbevolen: