De Versie Van Photoshop Bijwerken

Inhoudsopgave:

De Versie Van Photoshop Bijwerken
De Versie Van Photoshop Bijwerken

Video: De Versie Van Photoshop Bijwerken

Video: De Versie Van Photoshop Bijwerken
Video: Как вернуть трансформацию в Photoshop СС 2019 2024, Mei
Anonim

Photoshop is een van de handigste, hoogwaardige en populaire grafische editors. De makers zijn zich bewust van de populariteit van hun geesteskind en brengen een reeks updates en toevoegingen uit, evenals nieuwe programmawijzigingen. En als u regelmatig aan beeldverwerking doet, is het aan te raden uw bestaande versie van Photoshop regelmatig bij te werken.

De versie van Photoshop bijwerken
De versie van Photoshop bijwerken

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de programmaontwikkelaar - Adobe.com - of gebruik een willekeurige internetzoekmachine door het verzoek "Download updates voor Photoshop" in te voeren. Geef in het verzoek of in de zoekopdracht op de site uw versie van de grafische editor aan, bijvoorbeeld "Update voor Adobe Photoshop CS4".

Stap 2

Selecteer de juiste update en download deze naar uw computer. Voer het bestand uit en volg de instructies die daarbij zijn geleverd. Start uw computer opnieuw op na het installeren van de updates. Als je twijfels hebt over de applicatie, gebruik dan de proefversie (gratis). Na het verstrijken van de gratis periode, betaalt u volgens de instructies die bij het bestand zijn gevoegd.

Stap 3

Als na het installeren van alle updates de bestaande versie van Photoshop niet aan uw eisen voldoet, heeft u maar één uitweg: download en installeer een nieuwe, meer geavanceerde versie voor uzelf. Om dit te doen, herhaalt u de reeds beschreven stappen, wijzigt u de zoekopdracht in de zoekmachine in "Download Adobe Photoshop", met vermelding van de versie die u nodig hebt (bijvoorbeeld Adobe Photoshop CS5).

Aanbevolen: