Verbinding Maken In Garena

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken In Garena
Verbinding Maken In Garena

Video: Verbinding Maken In Garena

Video: Verbinding Maken In Garena
Video: Veerkrachtige Verbinding 2024, Mei
Anonim

Garena is een handig programma dat het mogelijk maakt om een zogenaamd lokaal netwerk te creëren tussen computers op internet. De reeks spellen in het programma is vrij groot, bijvoorbeeld Dota, Counter Srike. Garena stelt je in staat om ongelicentieerde versies van het spel te spelen.

Verbinding maken in Garena
Verbinding maken in Garena

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Download het Garena programma, ga hiervoor naar de website https://intl.garena.com/~client/, selecteer de clienttaal en klik op de knop Downloaden. Installeer het programma op uw computer, voer het uit. Na het starten verschijnt het inlogvenster. Klik op de knop "Registratie", vul alle voorgestelde velden in, klik op de knop "Bevestigen". Start Garena's snelkoppeling op het bureaublad, voer de login en het wachtwoord in die tijdens de registratie in het venster zijn opgegeven. Kies een server, je kunt er een kiezen om naar Garena te gaan

Stap 2

Selecteer links in de lijst de game die je in Garen wilt spelen. Klik rechtsonder op de knop "Instellingen" en specificeer het pad naar de gameclient op je computer. Selecteer een land uit de lijst aan de linkerkant, klik erop met de linkermuisknop. Selecteer de kamer waarin je wilt spelen. Bovenaan het programma wordt een lijst met spellen weergegeven. Als u de spellen niet ziet, protunel dan de host, klik met de rechtermuisknop op het pictogram aan de rechterkant van het programma. Schakel je antivirus en firewall uit om Garena te spelen. Druk vervolgens op de knop "Start het spel", de gameclient van uw keuze wordt geopend. Ga naar het menu "Lokaal netwerk" en selecteer een bijnaam uit de lijst om verbinding te maken met het spel via het lokale netwerk.

Stap 3

Installeer het AutoJoiner-programma. Ze zal je toestaan om Garena binnen te gaan en een overvolle kamer binnen te gaan. Het maximale aantal gebruikers in elke kamer is 225. Als je in een kamer wilt spelen die al 225 spelers heeft, moet je wachten tot iemand vertrekt. Zodat u niet de hele tijd door de kamer hoeft te klikken, download en installeer Auto-Joiner, zodat u Garena kunt betreden met minimale wachttijd. Om dit programma te downloaden, volg de link https://autogg.net/, klik op de knop Downloaden. Voer vervolgens het installatiebestand uit en wacht tot de installatie is voltooid. Start daarna het programma, Garena wordt automatisch gestart. Selecteer een kamer en druk op de F8-toets, wacht op de verbinding.

Aanbevolen: