Hoe De Clankam In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Clankam In Te Stellen
Hoe De Clankam In Te Stellen

Video: Hoe De Clankam In Te Stellen

Video: Hoe De Clankam In Te Stellen
Video: HOW TO DOWNLOAD HACK VERSION OF COC IN JUST 25 MB 2024, Mei
Anonim

Een clan is een groep spelers in online multiplayer-spellen zoals Lineage II. Elke clan heeft zijn eigen unieke kenmerken: naam, leider, wapen, enzovoort. De clan krijgt de mogelijkheid om het wapen in L2 te installeren nadat het niveau 3 heeft bereikt.

Hoe de clankam in te stellen
Hoe de clankam in te stellen

Noodzakelijk

Lineage II-klant

instructies:

Stap 1

Selecteer de afbeelding die je als clanwapen in Lineage II wilt gebruiken. De afbeelding moet aan de volgende eisen voldoen: het beeldformaat moet *.bmp zijn, het formaat moet 16 bij 12 pixels zijn, het moet 256 kleuren bevatten. Teken het logo zelf, bijvoorbeeld in de grafische editor MS Paint of Adobe Photoshop.

Stap 2

Of gebruik kant-en-klare afbeeldingen die op internet zijn geplaatst. Volg bijvoorbeeld de link https://l2db.ru/emblems/clans/, selecteer de gewenste afbeelding, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de opdracht "Afbeelding opslaan als". Gebruik een of twee tekens als bestandsnaam, sla het bestand op in de hoofdmap van de schijf voor het gemak van latere installatie van het wapen van de clan.

Stap 3

Maak verbinding met internet, start de Lineage II-spelclient om het wapen van de clan te plaatsen. Zorg ervoor dat je clan het derde niveau heeft bereikt om het wapen van de clan te kunnen installeren. Als je een versie van het spel c1 - c4 kronieken hebt, ga dan naar het clanmenu, druk daar op de opdracht Set Crest of gebruik de toetsencombinatie Alt + N.

Stap 4

Voer vervolgens in het geopende dialoogvenster met een regel het pad naar het gedownloade afbeeldingsbestand in, bijvoorbeeld: C: /emlema.bmp. U kunt het afbeeldingsbestand ook rechtstreeks opslaan in de systeemmap in de Lineage II-directory, dan hoeft u niet het volledige pad op te geven, maar hoeft u alleen de naam van het bestand met de afbeelding in te voeren.

Stap 5

Gebruik de volgende richtlijnen als uw clientversie c5 of Interlude is. Start de gameclient, ga dan naar het clanmenu, klik op de optie Clan Info, selecteer Crest of Set Crest, voer het pad in naar het logobestand in het venster dat verschijnt, bijvoorbeeld C: /emb.bmp.

Stap 6

Houd er rekening mee dat om het wapen van een clan te installeren, je de leider moet zijn, of een dergelijk recht moet krijgen van de leider. Start het spel, zorg ervoor dat het embleempictogram boven de hoofden van je clanleden verschijnt.

Stap 7

Als je problemen hebt met het installeren van het embleem, probeer dan naar de map met het geïnstalleerde Lineage II-spel te gaan, verwijder de Crest-map, maak deze opnieuw aan en kopieer het bestand met het embleem naar het systeemstation C: / en installeer het clanembleem opnieuw.

Aanbevolen: