Een Link Naar Uw Bestand Krijgen

Inhoudsopgave:

Een Link Naar Uw Bestand Krijgen
Een Link Naar Uw Bestand Krijgen

Video: Een Link Naar Uw Bestand Krijgen

Video: Een Link Naar Uw Bestand Krijgen
Video: Link van YouTube kopieren en plakken in Word bestand 2024, Mei
Anonim

Door bepaalde documenten te uploaden naar services voor het delen van bestanden, ontvangen gebruikers een link waarmee het document een onbeperkt aantal keren kan worden gedownload. Als het bestand lange tijd niet is gedownload, wordt het automatisch van de server verwijderd.

Een link naar uw bestand krijgen
Een link naar uw bestand krijgen

Noodzakelijk

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Een bestand uploaden naar een service voor het delen van bestanden. Laten we bij het begin beginnen. Als u een document wilt uploaden naar een bestandshostingservice, moet u een profielbron kiezen die bij u past. Er zijn heel wat selectiecriteria: sommige diensten kunnen een vergoeding vragen voor het plaatsen van een bestand, andere daarentegen betalen de gebruiker om het geposte document te downloaden. Op de een of andere manier is het aan jou om te kiezen. Nadat u de bestandshostingservice hebt gekozen, uploadt u uw bestand ernaar. Gebruik de service-interface om documenten te uploaden.

Stap 2

Een link naar een bestand krijgen. Nadat u het document naar de bestandshostingservice hebt geüpload, hoeft u zich niet te haasten om de browserpagina te sluiten. Direct na het downloaden krijg je twee links: de ene link leidt naar het bestand (dat je echt nodig hebt), de andere link stelt je in staat om het geüploade document te beheren (we zullen hier later over praten). Meestal staat er voor elke link een uitleg, je hoeft alleen de link die je wilt voor jezelf te kiezen. Bewaar ook de admin-link.

Stap 3

Als het geüploade bestand al is gedownload door de gebruiker voor wie het bedoeld was, of als u het document niet langer op een externe server wilt bewaren, kunt u het verwijderen. Daarom heb je een link nodig om het document te beheren. Volg deze link en verwijder het eerder geüploade bestand met behulp van de juiste interface van de service. Een bestand kan ook automatisch worden verwijderd als het gedurende een bepaalde tijd niet is gedownload (sommige diensten verwijderen bestanden 10 kalenderdagen na de laatste download, bij andere kan dit tot 30 dagen duren).

Aanbevolen: