Een Programma Uitvoeren Op Windows

Inhoudsopgave:

Een Programma Uitvoeren Op Windows
Een Programma Uitvoeren Op Windows

Video: Een Programma Uitvoeren Op Windows

Video: Een Programma Uitvoeren Op Windows
Video: How to run a program on startup in Windows 10 2024, Mei
Anonim

De 21e eeuw is al lang in de tuin, en velen zijn nog steeds verbluft door zo'n eenvoudige actie als het starten van een programma in Windows. En dit ondanks het feit dat de meeste producten Russified zijn en begrijpelijk in gebruik.

Een programma uitvoeren op Windows
Een programma uitvoeren op Windows

instructies:

Stap 1

Het maakt niet uit welk programma je moet installeren - ze zijn allemaal hetzelfde voor een computer. Gebruik daarom gerust de schijf met het gewenste programma of voer het bestand uit dat eerder van internet is gedownload.

Stap 2

De meeste programma's hebben een "Autostart"-functie. Dat wil zeggen, het enige wat u hoeft te doen is de schijf in het station te plaatsen en te wachten tot er een mooi venster op de monitor verschijnt met instructies: wat nu te doen.

Stap 3

Als het programma niet automatisch is gestart (of niet had moeten doen), ga dan handmatig verder.

Stap 4

Zoek in de lijst met programmabestanden (en er zijn er meestal meerdere en het pad ernaartoe is "Start" - "Programma's" - …) een bestand met de extensie.exe. En klik erop. Als er meerdere van dergelijke bestanden zijn, gebeurt er niets ergs als u eerst de verkeerde kiest.

Stap 5

In het venster dat verschijnt, krijgt u acties aangeboden waaruit u kunt kiezen. In de regel moet je het met iedereen eens zijn, klik eerst op "Akkoord" (als alles niet in het Russisch is, dan "Accepteren" of "Ja"), en dan "Volgende" en aan het einde - "Voltooien" (" OK ").

Stap 6

Normaal gesproken is een herstart van het systeem vereist aan het einde van de installatie. Je kunt het meteen doen om met het programma aan de slag te gaan, of het uitstellen tot later. Maar pas na een herstart is het mogelijk om het programma eindelijk in Windows uit te voeren.

Aanbevolen: