Waar De Patch In Te Voegen?

Inhoudsopgave:

Waar De Patch In Te Voegen?
Waar De Patch In Te Voegen?

Video: Waar De Patch In Te Voegen?

Video: Waar De Patch In Te Voegen?
Video: Fallout New Vegas: How to Install FNV Edit + Create a Merged Patch Tutorial 2024, April
Anonim

Patches, of "patches" - zijn speciale add-ons voor programma's, in het bijzonder voor computerspellen, die door ontwikkelaars zijn uitgebracht. Ze lossen verschillende technische en andere softwareproblemen op. Voor games worden add-ons op verschillende manieren geïnstalleerd.

Waar de patch in te voegen?
Waar de patch in te voegen?

instructies:

Stap 1

Download de patch van de officiële site van het spel of de ontwikkelaars ervan. Kijk eerst welke versie van de game op dit moment is. Meestal wordt deze informatie vermeld in de eigenschappen van het uitvoerbare bestand of in het hoofdmenu. De versie van de te installeren patch moet hoger zijn.

Stap 2

Voer het patch-installatiebestand uit en doorloop het installatieproces. Geef daarbij de map op waarin het spel is geïnstalleerd. Wanneer het proces is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Probeer het spel te starten en controleer of het werkt. Kijk ook of de huidige versie is gewijzigd. Als het spel is gestopt met starten of als er andere problemen optreden tijdens het gebruik, probeer het dan opnieuw te installeren en terug te gaan naar de vorige versie.

Stap 3

Sommige patches zorgen voor handmatige installatie. Ontwikkelaars geven bijvoorbeeld een reeds gepatcht uitvoerbaar bestand van de game of andere componenten ervan vrij. In dit geval moet u deze bestanden meestal naar de juiste mappen verplaatsen waar hun vorige versies zich bevinden, en ze vervangen door nieuwe. Kopieer voordat u dit doet de oude versies van de opgegeven bestanden naar een andere map, zodat u in geval van problemen de gegevens in de gamemap kunt terugdraaien.

Stap 4

Bekijk de gamemap, installatieschijf en ontwikkelaarssite. In sommige gevallen moet u, om patches te installeren, op uw computer installeren en een speciale toepassing uitvoeren die de patch in de benodigde mappen plaatst. Na het starten van het "patcher"-hulpprogramma, specificeert u het pad naar de patch-bestanden en naar de gamemap en wacht u tot het installatieproces is voltooid.

Stap 5

In sommige gevallen wordt de game automatisch bijgewerkt wanneer je hem start. Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat u een actieve internetverbinding heeft en alle externe programma's sluit. Kijk ook in het hoofdmenu van de game voor een speciale sectie voor het ontvangen en installeren van updates.

Aanbevolen: