Hoe Installeer Ik XP Vanuit Flash

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik XP Vanuit Flash
Hoe Installeer Ik XP Vanuit Flash

Video: Hoe Installeer Ik XP Vanuit Flash

Video: Установите Windows XP с USB-накопителя с помощью Easy2Boot 2022, December
Anonim

We raden aan om USB-drives te gebruiken om het besturingssysteem op netbooks te installeren. Het is belangrijk om de parameters van de flashdrive zo te kunnen configureren dat deze wordt gedefinieerd als opstartapparaat.

Hoe installeer ik XP vanuit flash
Hoe installeer ik XP vanuit flash

Het is nodig

  • - USB opslag;
  • - Windows-installatieschijf.

instructies:

Stap 1

Om het proces van het maken van een opstartbare USB-flashdrive met Windows XP uit te voeren, kunt u verschillende hulpprogramma's gebruiken. Stop uw aandacht op het WinSetupFromUSB-programma. Download dit hulpprogramma. Het wordt aanbevolen om de antivirus uit te schakelen voordat u dit programma gebruikt.

Stap 2

Bewaar alle belangrijke informatie op een ander medium, want tijdens het maken van een opstartbare USB-drive wordt deze USB-drive geformatteerd. Voer het gedownloade hulpprogramma uit. Geef in het eerste veld het USB-flashstation op waarnaar het besturingssysteem zal worden geschreven.

Stap 3

Maak nu een opstartsector op deze schijf. Selecteer de gewenste flashdrive en klik op de BootIce-knop. Selecteer nu Formatteren.

Stap 4

Selecteer in het nieuwe venster de derde optie USB-HDD-modus (Single Partition). Selecteer nu het type van het toekomstige flashcard-bestandssysteem. Beveel het gebruik van NTFS of FAT32 aan. Druk meerdere keren op de OK-toets om het programma af te sluiten.

Stap 5

Omdat u moet een USB-flashstation maken met de installatiebestanden van het Windows XP-besturingssysteem, selecteer het eerste item in het hoofdmenu van het programma. Geef de opslaglocatie voor de besturingssysteembestanden op. Dit kan een installatieschijf van Windows XP zijn of een uitgepakte image van deze schijf.

Stap 6

Druk op de GO-knop om het proces van het schrijven van de vereiste bestanden naar uw USB-flashstation te starten. Wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 7

Start je computer opnieuw op. Druk op de Del-toets. Het BIOS-menu verschijnt op het scherm. Ga naar het menu Opstartapparaat. Open Prioriteit opstartapparaat. Stel uw USB-stick in als de belangrijkste opstartbare hardware.

Stap 8

Start je computer opnieuw op. Nadat u het opstartvenster hebt geopend, selecteert u Windows XP Setup. Geef in het volgende venster de optie Eerste deel van Windows XP op. Na de eerste herstart van de computer tijdens de installatie van het besturingssysteem, selecteer Tweede deel van XP.

Populair per onderwerp