Een Programma Bewerken

Inhoudsopgave:

Een Programma Bewerken
Een Programma Bewerken

Video: Een Programma Bewerken

Video: Een Programma Bewerken
Video: Welk montageprogramma kan je het best gebruiken? | Monteren voor Beginners | Editen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

U kunt bepaalde instellingen van het programma rechtstreeks vanuit het menu wijzigen of door de broncode te verstoren. De tweede methode kan soms worden beperkt door de voorwaarden van de licentieovereenkomst.

Een programma bewerken
Een programma bewerken

Noodzakelijk

  • - Resource Tuner-programma;
  • - compiler;
  • - programmeervaardigheden.

instructies:

Stap 1

Wijzig de programma-instellingen vanuit het configuratiemenu. Meestal kunt u de interfacetaal, plug-ins, uiterlijk enzovoort wijzigen. In gevallen waarin u de programma-instellingen moet wijzigen die niet zijn bewerkt vanuit de configuratie, gebruikt u het hulpprogramma Resource Tuner. Het werkt met de configuratiebestanden die zijn geïnstalleerd in het bronnengedeelte van uw computer.

Stap 2

Download het van de officiële server van de ontwikkelaar en controleer vervolgens op virussen. Installeer het, selecteer het programma uit het menu waarvan u de configuratie wilt wijzigen en volg de instructies van het systeem.

Stap 3

In het geval dat u het programma moet wijzigen door de broncode te verstoren, zorg er dan voor dat deze actie niet in strijd is met de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst.

Stap 4

Haal daarna de bron op en ontdek in welke programmeertaal het is geschreven. Dit is nodig om wijzigingen aan te brengen in haar werk. Download een compiler die werkt met deze programmeertaal.

Stap 5

Breng de nodige wijzigingen aan in de programmacode, test deze op fouten en compileer het installatiebestand uit de code. Als het programma bedoeld was voor een platform van derden, download dan een extra emulatorprogramma.

Stap 6

Als u wijzigingen wilt aanbrengen in de programma-instellingen die niet zijn voorzien in het configuratiemenu, zorg er dan voor dat deze acties noodzakelijk zijn, omdat ze vaak niet de meest succesvolle gevolgen kunnen hebben.

Stap 7

Het is het beste om aangepaste bestanden op te slaan die u later nodig kunt hebben voordat u van programma wisselt. Zorg er bij het wijzigen van de lettertypen van het programmamenu voor dat deze de door u gebruikte toepassingstaal ondersteunen, aangezien er problemen kunnen zijn met de codering.

Aanbevolen: