Welke Programma's Kun Je Gebruiken Om De Afbeelding Te Bewerken

Inhoudsopgave:

Welke Programma's Kun Je Gebruiken Om De Afbeelding Te Bewerken
Welke Programma's Kun Je Gebruiken Om De Afbeelding Te Bewerken

Video: Welke Programma's Kun Je Gebruiken Om De Afbeelding Te Bewerken

Video: Welk montageprogramma kan je het best gebruiken? | Monteren voor Beginners | Editen | de Videomakers 2022, November
Anonim

De meest voorkomende beeldbewerkingsprogramma's zijn grafische editors die het formaat van de gecorrigeerde afbeelding kunnen wijzigen. In deze groep toegepaste software wordt onderscheid gemaakt tussen utilities voor het bewerken van foto's en applicaties voor het maken van tekeningen.

Computerbeeldverwerking
Computerbeeldverwerking

Noodzakelijk

  • -beeld in digitaal formaat,
  • -computer,
  • - Applicatiesoftware voor bewerking.

instructies:

Stap 1

De palm op het gebied van bitmapbewerking behoort tot Adobe Photoshop, dat vaak eenvoudigweg "Photoshop" wordt genoemd. Met dit hulpprogramma is het mogelijk om het digitale beeld dat van de camera of van de scanner is ontvangen, te corrigeren. Het bewerkingsproces zelf omvat de mogelijkheid om te retoucheren, de intensiteit en verzadiging van het kleurenpalet te wijzigen, collages en andere grafische transformaties te maken.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Voor enthousiaste fotografen is de Photo utility een onmisbaar hulpmiddel! Editor. De afwezigheid van rode ogen, evenwichtige kleuren, verwijdering van ruis bij weinig licht, scherpte aanpassen voor wazige opnamen, retoucheren, driedimensionaliteit, karikaturen maken, de mogelijkheid om een ​​aantal bewerkingen in de automatische modus uit te voeren, dragen bij aan de populariteit van dit softwareproduct.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Creatie van creatieve fotoalbums is beschikbaar voor de eigenaren van de Effects Studio. Potloodschets en het effect van een oude foto, regen, sneeuw, onweer en mist, stijlvolle kaders, inscripties en decoraties, de mogelijkheid om talloze effecten en filters te combineren, openen een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van uw eigen meesterwerken, en een intuïtieve interface stelt u in staat om het proces onmiddellijk te starten, zelfs voor een beginner in beeldverwerking …

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Het beste product voor het verwerken van vectorafbeeldingen is Adobe Illustrator. De naam heeft het belangrijkste toepassingsgebied al bepaald - het gaat om het printen van producten en webdesign. Met dit hulpprogramma kunt u eenvoudig in realtime levendige speciale effecten bereiken, uw eigen stijl van symbolen ontwikkelen, *.pdf-bestanden maken en de resulterende lay-outs integreren in de Microsoft Office-omgeving.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Corel PaintShop Photo Pro is een analoog van Adobe Photoshop en maakt gecentraliseerde batchverwerking van digitale foto's en hun daaropvolgende aanpassing voor plaatsing op sociale netwerken of afdrukken op een kleurenprinter mogelijk. Al het werk kan worden toevertrouwd aan een geautomatiseerd expreslaboratorium en de aanwijzingen van de wizard volgen, of u kunt correctietools gebruiken voor zelfinstallatie.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 6

Werken met afzonderlijke beeldlagen die zijn ontvangen van de camera of van de scanner, de schaal aanpassen, alle wijzigingen opslaan met de mogelijkheid om terug te keren naar eerdere opties, plug-in-ondersteuning, de aanwezigheid van speciale effecten en de intuïtieve interface van Paint.NET maakt het mogelijk om afbeeldingen eenvoudig, snel en smaakvol te bewerken.

Afbeelding
Afbeelding

Populair per onderwerp