Hoe Chauffeurs Te Slopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Chauffeurs Te Slopen?
Hoe Chauffeurs Te Slopen?

Video: Hoe Chauffeurs Te Slopen?

Video: Hoe Chauffeurs Te Slopen?
Video: De Slechtste Chauffeur Van Nederland 2021 - Aflevering 4 (Vandaag)#DSCVNL #DeSlechtsteChauffeurVanNL 2024, Mei
Anonim

We moeten dringend de stuurprogramma's verwijderen, omdat ze iets verkeerd hebben geïnstalleerd en niets (of iets) van de hardware wil werken. Of u moet het stuurprogramma bijwerken, maar om een onbekende reden wordt het niet bijgewerkt.

Apparaat beheerder
Apparaat beheerder

Noodzakelijk

ten minste één stuurprogramma geïnstalleerd op uw computer

instructies:

Stap 1

We gaan in op de eigenschappen van Mijn computer, waarvoor we met de rechtermuisknop op het icoontje Mijn computer klikken en "Eigenschappen" selecteren. Het venster Systeemeigenschappen verschijnt. Selecteer het tabblad "Apparatuur". Selecteer daarin "Apparaatbeheer". De manager bevat de volledige lijst van alle geïnstalleerde apparatuur op uw computer en stelt u in staat om de eigenschappen van elk apparaat te wijzigen.

Eigenschappen van mijn computer
Eigenschappen van mijn computer

Stap 2

We selecteren bijvoorbeeld een videoadapter, daaronder komt de naam van je videoadapter (videokaart) "opduiken". Bijvoorbeeld NVIDIA GeForce 8600M GT of iets anders dat op uw computer is geïnstalleerd. Klik erop met de rechtermuisknop. We zien opties: "update driver", "disable", "remove". Als u het stuurprogramma moet verwijderen, klikt u op "Verwijderen".

Stap 3

Als je via hetzelfde menu naar de "eigenschappen" van de geselecteerde videoadapter gaat, kun je zien of het apparaat normaal werkt of niet. Als er een probleem is, drukt u op de diagnoseknop. De diagnostische wizard zal starten en u vragen om het type probleem te selecteren uit de voorgestelde. Dan gaat hij automatisch op zoek naar manieren om je vraag op te lossen.

Stap 4

Een andere variant. Ga naar het menu Start en selecteer Configuratiescherm. Ga naar Programma's toevoegen of verwijderen. Alle stuurprogramma's die u voor deze computer hebt geïnstalleerd, moeten daar worden weergegeven. Als u hun namen kent, kunt u ze gemakkelijk vinden in de lijst, markeer ze met de muiscursor en druk op de knop "verwijderen".

Stap 5

Vervolgens wordt u gevraagd de verwijdering te bevestigen of te weigeren. Het verwijderen van de videokaartstuurprogramma's duurt meestal langer. Dit geldt ook voor het verwijderen van stuurprogramma's voor geluidskaarten.

Stap 6

Voordat u op deze manier gedachteloos alle stuurprogramma's van uw computer verwijdert, moet u ervoor zorgen dat u deze nodig hebt. Het is waarschijnlijk dat een deel van de hardware van uw computer goed werkt. Om dit te doen, moet u controleren hoe dit of dat apparaat op uw computer werkt, zoals hierboven beschreven.

Aanbevolen: