Hoe Een Film Op Cd-rw Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Film Op Cd-rw Te Branden
Hoe Een Film Op Cd-rw Te Branden

Video: Hoe Een Film Op Cd-rw Te Branden

Video: Hoe Een Film Op Cd-rw Te Branden
Video: Windows 10: How to burn CDs and DVDs 2024, Mei
Anonim

CD-RW is een type schijf dat vele malen kan worden herschreven. Het is erg handig om er tijdelijke informatie op op te slaan. U kunt bijvoorbeeld een film op cd-rw branden om deze van computer naar computer over te zetten.

Hoe een film op cd-rw te branden
Hoe een film op cd-rw te branden

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - CD-RW-schijf;
  • - Nero Express-programma.

instructies:

Stap 1

Alle besturingssystemen van de Windows-familie, vanaf XP, maken het schrijven van gegevens naar cd-rw-schijven mogelijk zonder het gebruik van programma's van derden. Als de schijf informatie bevat, moet deze eerst worden gewist. De procedure voor het verwijderen van een cd-rw is ongeveer hetzelfde in alle Windows-besturingssystemen. Plaats de media in het optische station van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het optische station en selecteer "Wis deze cd-rw" in het contextmenu. Voltooi de procedure met behulp van de "wizard".

Stap 2

Selecteer de film die u wilt opnemen. Klik er eerst met de rechtermuisknop op en vervolgens op de schijf. Selecteer 'Plakken'. De film wordt dan toegevoegd aan het opnamemenu. Nu kunt u het op schijf branden. Selecteer hiervoor "Informatie op schijf branden" in het menu. Op sommige versies van Windows kunt u kiezen hoe de media worden gebruikt. Selecteer de optie "Met cd / dvd-speler". Volg de wizard om het proces van het branden van uw film op cd-rw te voltooien.

Stap 3

U kunt Nero Express ook gebruiken om op te nemen. Download het en installeer het op uw computer. Voer het programma uit. Eerst moet u de schijf wissen. Klik op de knop "Meer". Selecteer daarna "Schijf wissen" en vervolgens - "Schijf snel wissen". Klik op Wissen. Wacht tot de procedure is voltooid. Meestal is dit slechts enkele seconden.

Stap 4

Selecteer vervolgens "Data" in het programmamenu en vervolgens - "CD met gegevens". Klik in het volgende venster op de knop "Toevoegen" en geef het pad naar de film op. Selecteer het met de linkermuisklik en klik op "Toevoegen" onderaan het venster en vervolgens op "Volgende". In het volgende venster kunt u een naam aan de schijf toewijzen en gegevensverificatie activeren na het branden. Nadat u de vereiste parameters hebt geselecteerd, drukt u op "Opnemen" en wacht u tot de procedure is voltooid.

Aanbevolen: