Hoe Tweak-7 . Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe Tweak-7 . Te Registreren
Hoe Tweak-7 . Te Registreren

Video: Hoe Tweak-7 . Te Registreren

Video: Hoe Tweak-7 . Te Registreren
Video: Tweak-7 1.0 Build 1180 2024, Mei
Anonim

Elk besturingssysteem bevat standaardinstellingen voor het optimaliseren van de snelheid van alle processen gecombineerd. Elke gebruiker installeert een andere applicatie, dus individuele optimalisatie is vereist, wat kan worden bereikt na installatie van Tweak-7.

Hoe Tweak-7. te registreren
Hoe Tweak-7. te registreren

Het is nodig

  • - besturingssysteem Windows 7;
  • - Tweak-7-software.

instructies:

Stap 1

Deze applicatie kan het beste worden gedownload van de officiële website, waarvan de link zich in het blok "Aanvullende bronnen" bevindt. Ga op de hoofdpagina naar het gedeelte Downloaden (derde tabblad van links). Hier moet je de authenticatieprocedure doorlopen voor het feit dat je geen bot of robot bent.

Stap 2

Voer in het lege veld uw huidige e-mailadres in en druk op Enter. Er verschijnt een bericht op het scherm waarin u wordt gevraagd uw mailbox te controleren. Open een nieuwe brief die een link bevat om uw e-mail te bevestigen. Klik op de link, dezelfde site met een beschikbare downloadsectie verschijnt in een nieuw venster. Selecteer de gewenste versie en kopieer deze naar de harde schijf van uw computer.

Stap 3

Nadat u de app hebt gedownload, start u deze om deze te installeren. In het hoofdvenster van het programma ziet u een bericht over een niet-geregistreerd exemplaar van het product. Let op de programma-interface - deze is volledig gelokaliseerd, d.w.z. in het Russisch. Klik op de koppeling Nu registreren naast de naam van de demoversie.

Stap 4

Op de geladen pagina verschijnt een venster waarin u de betalingsgegevens moet invullen. Als u alleen de startpagina voor u ziet, plaatst u de muisaanwijzer op het tweede tabblad Producten en klikt u op de link Tweak-7. Klik vervolgens op de knop Volledige versie kopen en ga verder met het invullen van uw betalingsgegevens.

Stap 5

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht. Laat geen lege regels achter om niet opnieuw in te vullen. Nu kunt u op de knop Volgende klikken. Nadat u geld heeft overgemaakt naar de rekening van het bedrijf, ontvangt u een link om de volledige versie of een paar login-wachtwoorden te downloaden, waarmee u de software kunt registreren en de site onder uw eigen naam kunt betreden.

Stap 6

Optimalisatie en lancering van dit programma is alleen mogelijk in besturingssystemen van de Windows 7-familie.

Aanbevolen: