Hoe Texturen Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Texturen Te Installeren
Hoe Texturen Te Installeren

Video: Hoe Texturen Te Installeren

Video: Hoe Texturen Te Installeren
Video: Hoe installeer je TEXTUREPACKS? - Minecraft tutorial 2024, April
Anonim

Diverse en originele texturen kunnen uw mogelijkheden uitbreiden bij het werken met afbeeldingen in Adobe Photoshop. Standaard bevat het programma niet zo veel aantrekkelijke texturen, dus de meeste gebruikers downloaden ze van internet en installeren ze bovendien om ze later in hun creatieve werk te gebruiken. In dit artikel zullen we u vertellen hoe u de gedownloade texturen correct installeert.

Hoe texturen te installeren
Hoe texturen te installeren

Noodzakelijk

Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Pak het texture-archief uit dat u van internet hebt gedownload en kopieer de texture-bestanden naar de map Presets add-on in de Adobe Photoshop-directory in Program Files.

Stap 2

Open het menu Bewerken en selecteer Preset Manager. Er wordt een menu geopend voor het beheren van add-ons, waaronder stijlen, penselen, verlopen en texturen in de lijst. Selecteer Patronen in de lijst met add-ons en klik op de knop Laden rechts van het structuurvenster. Er wordt een verkenner geopend waarin u de map moet specificeren waarin het bestand met de gewenste textuur is opgeslagen. Selecteer het gewenste bestand en klik op "Uploaden".

Stap 3

Klik na het laden op Gereed en controleer of de nieuwe texturen verschijnen in het voorbeeldvenster in het menu Preset Manager.

Test vervolgens elke textuur om te zien of deze werkt door deze toe te passen op een lettertype of afbeelding.

Stap 4

Als de textuur niet wordt geladen, is deze mogelijk in een JPEG-afbeeldingsindeling die niet geschikt is voor Photoshop-add-ons. Om ervoor te zorgen dat het programma het bestand als een textuur definieert, opent u de gewenste jpg-afbeelding in Photoshop en selecteert u Patroon definiëren in het menu Bewerken. Dit definieert je afbeelding als een textuur, en daarna zal het verschijnen in het voorbeeldvenster in de Preset Manager. Nu kunt u niet alleen kant-en-klare texturen in Photoshop laden, maar ook uw eigen texturen maken, als het formaat van de geüploade texturen niet overeenkomt met de vereiste.

Aanbevolen: