Hoe Maak Je Een Java-boek?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Java-boek?
Hoe Maak Je Een Java-boek?

Video: Hoe Maak Je Een Java-boek?

Video: Hoe Maak Je Een Java-boek?
Video: Minecraft Survival: How to Make Book 2024, Mei
Anonim

Nog niet iedereen heeft de mogelijkheid om een e-book aan te schaffen, maar iedereen wil een draagbaar apparaat hebben waarmee je boeken kunt lezen zonder zware boeken mee te nemen. Voor deze doeleinden kunt u uw mobiele telefoon gebruiken als deze java ondersteunt. U kunt aan de hand van de onderstaande instructies leren hoe u een e-book voor uw telefoon kunt maken.

Hoe maak je een Java-boek?
Hoe maak je een Java-boek?

instructies:

Stap 1

Download eerst een programma genaamd TequilaCat BookReader naar uw computer. Het is een erg handig en eenvoudig programma voor het lezen van e-books op Java-compatibele mobiele telefoons. Het wordt volledig gratis verspreid en ondersteunt negen verschillende talen. Dit programma is het meest eenvoudig en handig om een boek te maken.

Stap 2

Installeer het programma en voer het uit. Aan de rechterkant ziet u het opschrift "Select your phone model". Selecteer daar de fabrikant en in feite het telefoonmodel waarnaar je java-books wilt sturen.

Stap 3

Hieronder ziet u velden met de titel van het boek, het pad naar het bestand en een beschrijving van de kenmerken van het bestand. Om een nieuw boek toe te voegen, kunt u de knop "Boek toevoegen" gebruiken, deze bevindt zich in de linkerbovenhoek van het programmavenster en is een boekpictogram en een plus.

Stap 4

De volgende stap is het opzetten van een Java-boek. U moet het configureren om het zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk vanaf uw mobiele apparaat te kunnen lezen. Gebruik de menu-opties aan de rechterkant om aanpassingen te maken.

Stap 5

Daar kunt u lettertypen en groottes kiezen. Probeer verschillende lettertypen te plaatsen en volg het resultaat in het venster aan de linkerkant - daar wordt een voorbeeld getoond van hoe het boek direct op uw apparaat wordt weergegeven. Kies de meest optimale en handige optie voor jou. Kies geen te klein lettertype, om uw ogen niet te belasten.

Stap 6

Daar kun je ook de schermgrootte, regeleinden en de schuifbalk aanpassen.

Stap 7

Ga nu naar het volgende menu-item. Het heet Set jar-bestand en map.

Jar is een bestandsextensie die een heel gewoon ZIP-archief is met een programma dat gedeeltelijk is geschreven in de programmeertaal Java. Van daaruit krijgen we de naam van de extensie - Java ARhive. Onthoud dat alle Java-boekbestanden deze extensie moeten hebben.

Stap 8

Geef in het bijbehorende menu-item aan waar precies de bestanden van de door u gemaakte Java-boeken zullen worden opgeslagen. Hier kunt u ook de naam van uw boek en het bestand met de jar-extensie invoeren.

Stap 9

Klik nu rechtsonder op het pictogram "Boek maken". De map die u hebt opgegeven, bevat nu bestanden die u naar uw telefoon kunt downloaden. Het programma maakt twee soorten bestanden met jar- en jad-extensies. Het bestand met de tweede extensie is de beschrijving van het eerste bestand.

Stap 10

Installeer boeken op uw telefoon op dezelfde manier als u alle andere applicaties installeert.

Veel leesplezier!

Aanbevolen: