Hoe U Uw Netwerk Kunt Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Netwerk Kunt Versnellen
Hoe U Uw Netwerk Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Netwerk Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Netwerk Kunt Versnellen
Video: Last van lag op je PS4? Zo kan je sneller gamen op je PlayStation! - Dr Console 2024, Mei
Anonim

Het internet en lokale netwerken zijn stevig geworteld in de lijst met essentiële elementen van het leven van veel pc- en stationaire laptopgebruikers. Natuurlijk hebben veel mensen de wens om hun online werk zo prettig en snel mogelijk te laten verlopen. Inderdaad, veel parameters van de prestaties van een pc als geheel kunnen afhangen van de kwaliteit van het netwerk.

Hoe u uw netwerk kunt versnellen
Hoe u uw netwerk kunt versnellen

instructies:

Stap 1

Onthoud dat het belangrijkste obstakel voor een stabiel en snel netwerk de aanwezigheid van een groot aantal apparaten in het pad tussen de server en uw computer is. Die. als je computer direct met een netwerkkabel is aangesloten op de server, dan werkt het netwerk veel sneller dan in een situatie waarin informatie via meerdere switches, routers of routers gaat. Probeer in dit opzicht onnodige apparaten te vermijden om de beste kwaliteit van gegevensoverdracht te garanderen.

Stap 2

Wanneer uw computer deel uitmaakt van een netwerk, wisselt deze voortdurend informatie uit met andere soortgelijke apparaten. Om de belasting als gevolg van constante verbindingen met andere pc's te verminderen, maakt u uw computer "onzichtbaar". Open het bedieningspaneel. Zoek in het menu Netwerk en internet het item Geavanceerde opties voor delen. Selecteer onder "Netwerkdetectie" de optie "Uitschakelen".

Stap 3

Allerlei programma's verstoren de stabiele werking van het netwerk. Boodschappers en hulpprogramma's voor het delen van bestanden geven een bijzonder zware belasting. Als je het laden van pagina's of het downloaden van bestanden wilt versnellen, sluit dan programma's zoals uTorrent, ICQ, Skype, Magent en qip. Probeer het systeemvak zo min mogelijk pictogrammen te behouden.

Aanbevolen: