Hoe Een USB-tethering Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een USB-tethering Te Blokkeren
Hoe Een USB-tethering Te Blokkeren

Video: Hoe Een USB-tethering Te Blokkeren

Video: Hoe Een USB-tethering Te Blokkeren
Video: How to Fix USB Tethering is Grayed Out on Android 2024, April
Anonim

Een USB-modem is een handig middel om op elke computer toegang tot internet te krijgen, overal waar het signaal van een operator aanwezig is. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het gebruik van een dergelijk apparaat op een computer moet worden verboden. Er zijn programma's ontwikkeld waarmee u USB-poorten op uw computer kunt blokkeren - bijvoorbeeld DeviceLock.

Hoe een USB-tethering te blokkeren
Hoe een USB-tethering te blokkeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Download het programma van de officiële website https://www.devicelock.ru/ en installeer op de harde schijf. Het programma is betaald, dus u moet betalen voor het gebruik van het product, of tevreden zijn met de demoversie. Als u van plan bent deze software optimaal te gebruiken, kunt u het beste een licentie aanschaffen

Stap 2

Start DeviceLock door te dubbelklikken op het startpictogram. Het is ook vermeldenswaard dat dit hulpprogramma niet op de harde schijf van de computer is geïnstalleerd. U wordt naar het hoofdvenster van het programma geleid, dat in twee gebieden is verdeeld - de linkerkant bevat een hiërarchische boomstructuur van computerapparaten en besturingssysteemservices, de rechterkant toont de inhoud van het geselecteerde item.

Stap 3

Vouw het item Apparaten uit door op het plusteken naast de naam te klikken. Ga naar het item Machtigingen - de inhoud van dit item wordt weergegeven in het rechterdeelvenster van het venster. Alle apparaten die met het programma kunnen worden bewerkt, worden hier weergegeven.

Stap 4

Zoek USB-poort en klik met de rechtermuisknop op de parameter. Configureer de vereiste machtigingen met behulp van de menu-items. Het programma biedt de mogelijkheid om de typen USB-apparaten te verfijnen die kunnen worden geactiveerd en gebruikt via de USB-poorten van de computer.

Stap 5

Het programma heeft de mogelijkheid om computers op het netwerk te configureren, het schema van toegang tot apparaten per uren en minuten te configureren, de beperkingen en mogelijkheden van elk besturingssysteemaccount in te stellen, evenals een afstandsbedieningssysteem. U kunt op elk moment een USB-modem die in een pc is geplaatst, blokkeren met behulp van de DeviceLock-software. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet moeilijk is om elk apparaat op een pc te blokkeren, het belangrijkste is om de juiste software te hebben.

Aanbevolen: