Hoe Een Poort Te Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Poort Te Blokkeren?
Hoe Een Poort Te Blokkeren?

Video: Hoe Een Poort Te Blokkeren?

Video: Hoe Een Poort Te Blokkeren?
Video: Hoe plaats ik een houten poort 2024, Mei
Anonim

Soms moet een gebruiker een of meerdere verbindingspoorten op zijn computer afsluiten. Dit kan op verschillende manieren die niet veel arbeid vergen.

Hoe een poort te blokkeren?
Hoe een poort te blokkeren?

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om een firewallprogramma van derden te gebruiken dat de toegang tot verbindingen beperkt in overeenstemming met het beveiligingsbeleid. Er zijn veel van dergelijke programma's, zowel betaald als gratis, op internet.

Stap 2

U kunt het ingebouwde hulpprogramma voor netwerkpakketfiltering van Windows gebruiken. Ga naar de eigenschappen van uw verbinding, selecteer "Internet Protocol TCP / IP", klik op "Eigenschappen", klik vervolgens op de knop "Geavanceerd", selecteer het tabblad "Opties", vervolgens "TCP / IP-filtering" en "Eigenschappen". Vink het vakje aan naast "Filter inschakelen" en geef op welke pakketten moeten worden gefilterd.

Stap 3

Typ het commando "netstat -a -n" (zonder aanhalingstekens) op de commandoregel en je krijgt informatie over alle programma's en services die poorten openen. U kunt deze programma's en services nu naar believen beëindigen of met rust laten.

Aanbevolen: