Doseringen Afdrukken

Inhoudsopgave:

Doseringen Afdrukken
Doseringen Afdrukken

Video: Doseringen Afdrukken

Video: Doseringen Afdrukken
Video: Tips en trucs - alginaat afdrukken 2024, April
Anonim

De meeste software die we op dit moment hebben, is alleen ontworpen om taken uit te voeren die verband houden met moderne besturingssystemen. Er zijn praktisch geen hulpprogramma's ontwikkeld voor de DOS-shell, dus gebruikers moeten oude versies van DOS-applicaties gebruiken.

Doseringen afdrukken
Doseringen afdrukken

Noodzakelijk

DOSprn-software

instructies:

Stap 1

Dit programma is ontworpen om informatie uit DOS-toepassingen af te drukken. U hebt waarschijnlijk het proces van afdrukken op dot-matrixprinters in banken, postkantoren, enz. gezien. Dezelfde bewerking kan ook worden uitgevoerd op inkjet- en laserprinters. Deze applicatie kan worden geconfigureerd voor elke netwerkgebruiker of zelfstandige computer.

Stap 2

DOSprn kan eenvoudig en geheel gratis van internet worden gedownload via de volgende link https://www.dosprn.com/download.htm, maar het programma is een shareware-toepassing, d.w.z. het kan een beperkt aantal dagen worden gebruikt. Na deze tijd moet DOSprn worden verwijderd of moet een kopie worden geregistreerd.

Stap 3

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, verschijnt er een snelkoppeling op het bureaublad, dubbelklik erop om het hulpprogramma te starten. Na het laden van het hoofdvenster van het programma, ziet u het standaard MS-DOS-pictogram in de lade, wat betekent dat werkbestanden volledig klaar zijn om taken uit te voeren.

Stap 4

Een van de belangrijkste kenmerken van het programma is dat alle acties kunnen worden uitgevoerd via de opdrachten van het contextmenu van het programmapictogram. Om dit menu op te roepen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram. Als u eerder in het hoofdvenster op "Minimaliseren" hebt geklikt, kunt u het venster herstellen door het menu-item "Openen" te selecteren. Alle andere commando's zijn heel duidelijk voor u (bestand afdrukken, oriëntatie, wachtrij wissen).

Stap 5

Om een of meer bestanden af te drukken, selecteert u gewoon de richting van het blad en klikt u op "Bestand afdrukken". Het wordt aanbevolen om het programma te configureren voordat u het document afdrukt. Wijzig bijvoorbeeld de instelling Interfacetaal in de taal die voor u het beste werkt. Stel vervolgens de "Queue timeout" in, bij voorkeur ingesteld van 3 tot 5 seconden. Het wordt ook aanbevolen om de weergave van afdrukbare lettertypen aan te passen.

Aanbevolen: