Hoe Pagina's In Firefox Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Pagina's In Firefox Te Blokkeren
Hoe Pagina's In Firefox Te Blokkeren

Video: Hoe Pagina's In Firefox Te Blokkeren

Video: Hoe Pagina's In Firefox Te Blokkeren
Video: Как включить VPN в Opera, Google Chrome, Firefox. 2023, Maart
Anonim

Vaak wordt het tijdens het werken met een pc nodig om de toegang tot bepaalde internetbronnen te blokkeren. Om dit te doen, moet u de mogelijkheden van de browser gebruiken of speciale plug-ins gebruiken.

Hoe pagina's in Firefox te blokkeren
Hoe pagina's in Firefox te blokkeren

Noodzakelijk

BlokSite

instructies:

Stap 1

Als u met de internetbrowser Mozilla Firefox werkt, moet u het extra BlockSite-hulpprogramma installeren. Dit komt omdat de browser zelf niet de functie heeft om specifieke pagina's te blokkeren. Download de plug-in met behulp van de officiële Firefox-add-onssite.

Stap 2

Zoek de BlockSite-plug-in en klik op de link Doorgaan met downloaden. Nadat de applicatie is gedownload, klikt u met de linkermuisknop op de naam. Gebruik hiervoor het tabblad "Downloads" van uw browser.

Stap 3

Klik na het starten van het nieuwe menu op de knop Nu installeren. Wacht tot de plug-in in de browser is geplaatst en klik op de knop "Herstart".

Stap 4

Open nu het tabblad Extra en ga naar het menu Add-ons. In nieuwere versies van de browser bevindt dit menu zich in het gedeelte "Instellingen" en kan het "Extensies" worden genoemd.

Stap 5

Zoek de geïnstalleerde plug-in en klik erop met de linkermuisknop. Klik nu op de knop "Instellingen". Ga naar de groep Functies inschakelen en vink de vakjes aan naast de opties BlockSite inschakelen en BlackList inschakelen. Hieronder staat een lijst met de naam van de tweede functie.

Stap 6

Klik op de knop Toevoegen en wacht tot het nieuwe dialoogvenstermenu start. Voer het adres van de internetbron in het voorgestelde veld in. Als je niet zeker bent van de juiste naam, bezoek dan deze site en kopieer de url uit de statusbalk. Plak het in het BlockSite-plug-invenster.

Stap 7

Klik op de OK-knop. Herhaal dit algoritme om andere bronnen aan de zwarte lijst toe te voegen. Als u per ongeluk een belangrijke bron in de BlackList hebt opgenomen, selecteert u de naam met de linkermuisknop en klikt u op de knop Verwijderen. Gebruik de knop Lijst wissen om de zwarte lijst volledig te wissen.

Stap 8

Stel een wachtwoord in voor toegang tot deze plug-in, zodat andere gebruikers de vastgestelde regels voor toegang tot internetbronnen niet zelfstandig kunnen wijzigen.

Populair per onderwerp